Giresunspor'un Yeni Transferi Chiquinho'nun, Fenerbahçe Maçında İlk Şutu Gol Oldu

Akın Ungan
12.02.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 16:27

Süper Lig'de Giresunspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Giresun'un yeni transferi Chiquinho'nun, çıktığı ilk maçta çektiği ilk şut, gol oldu. İşte detaylar...

Giresunspor'un Yeni Transferi Chiquinho'nun, Fenerbahçe Maçında İlk Şutu Gol Oldu

Spor Toto Süper Lig'in . haftasında GZT Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin henüz 2. dakikasında Giresunspor, topu rakip filelere göndermeyi başardı.

Henüz ilk maçında çektiği ilk şuttu

Giresunspor'un ara transfer döneminde Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Chiquinho, Yeşil-Beyazlı forma ile çıktığı ilk maçta çektiği ilk şutu ağlara göndermeyi başardı. Chiquinho, maçın 2. dakikasında Fenerbahçe kalecisi Altay'ı mağlup ederek, skoru 1-0 yaptı.

Kalesine kavuştu, ilk dakikadan gol yedi

Fenerbahçe'nin yıldız file bekçisi Altay Bayındır, sakatlığı sebebiyle sahalardan tam 104 gün boyunca uzak kalmıştı. 104 günün sonunda Sarı-Lacivertliler'in kalesini devralan Milli kaleci, karşılaşmanın 2. dakikasında topu ağlarında gördü.

Fenerbahçe'nin yediği en erken gol oldu

İlk maçında çektiği ilk şutu ağlarla buluşan Chiquinho'nun 1.15'te attığı bu golü, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana Fenerbahçe'nin Süper Lig'de yediği en erken gol oldu.

Senin için hazırladığımız haberler