İlk maçına çıkan Modeste golden sonra gözyaşlarına hakim olamadı!

16.02.2019 - 14:39 | Son Güncellenme: 16.02.2019 - 14:39

İlk maçına çıkan Modeste golden sonra gözyaşlarına hakim olamadı!

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Anthony Modeste, dün Köln’le çıktığı ilk resmi maçta ağları havalandırdı. Fransız golcü golden sonra duygusal anlar yaşadı.

 

Lisansı çıktı, golünü attı!

O zamanki adıyla Tianjin Quanjian ile olan sözleşmesini feshedip serbest statüye geçen Modeste, uzun süre Galatasaray’ın transfer gündeminde yer almıştı. Ancak sarı kırmızılılar, FIFA’dan ceza gelmesi ihtimaline karşı bu transferden vazgeçmişti. Daha sonra Bundesliga 2 ekiplerinden Köln’e transfer olan Modeste, lisansının çıkmasının ardından ilk kez forma giydi.

 

30 yaşındaki oyuncu dün akşam Paderborn’la oynanan karşılaşmanın 69. dakikasında Terodde’nin yerine oyuna girdi ve 4 dakika sonra ağları havalandırarak skoru 2-0’a taşıdı.

 

Modeste neden ağladı?

Golden sonra gözyaşlarına engel olamayan Modeste maç sonu şunları söyledi:

“Hiç kimse bu durumun benim için ne kadar zor olduğunu anlayamaz. Noel zamanı babamı da kaybetmiştim. Tekrar oynayabildiğim için çok mutluyum.”

 

Köln'e büyük şok! Paderborn geri döndü...

Ancak maçın geri kalanı Köln için pek mutluluk verici olmadı ve Paderborn üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler