Galatasaray'da Yeni Transfer Zaniolo, Kasımpaşa Maçında İlk Golünü Attı

Orhan Gülek
11.03.2023 - 19:33 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 20:37

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Galatasaray'da yeni transfer Zaniolo, bugün ilk resmi maçında gol attı. İşte Zaniolo'nun maç istatistikleri

Galatasaray'da Yeni Transfer Zaniolo, Kasımpaşa Maçında İlk Golünü Attı

AJANSSPOR - HABER

Deprem nedeniyle verilen ara sonrası Galatasaray Süper Lig'de ilk maçına çıktı. Sarı-Kırmızılı takım NEF Stadı'nda Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı kırmızılı ekipte devre arasında Roma'dan transfer edilen Nicolo Zaniolo ilk kez Süper Lig'de forma giydi.

Oyuna girdi, klasını gösterdi

Yedek kulübesinde maça süregelen Zaniolo, 46'da Yunus Akgün'ün yerine oyuna girdi. 23 yaşındaki İtalyan yıldız, sahaya girer girmez standardını gösterdi.

Zaniolo'dan usta işi gol

56'ncı dakikada Rashica'nın attığı ara pasına hareketlenen Zaniolo, ceza sahası içinde yapmış olduğu plase vuruşla kaleciyi çaresiz bıraktı. Kasımpaşa kilidini açmakta zorluk çeken Galatasaray'da Zaniolo çilingir oldu.

İlgini Çekebilir
CANLI| Galatasaray- Kasımpaşa
Habere Git

İlk maçında ilk gol

Galatasaray formasıyla 2 hazırlık maçında 2 gol atan Zaniolo, ilk resmi maçında 10 dakikada içinde golle tanıştı. Sarı-Kırmızılı tribünler Zaniolo tezahüratıyla inledi.

Zaniolo'dan 2 gol, 1 asistlik performans

Öte yandan Galatasaray ile Zaniolo iki hazırlık maçına çıktı. Zaniolo,  Alanyaspor ve İstanbulspor ile oynanan maçlarda 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Beklentileri karşılayamamıştı

2018'de İnter'den Roma'ya transfer olan Zaniolo, 152 maçta 32 gol ve 17 asist kaydetmişti. Bu sezon ise sadece 17 maçta süre alan ve bu maçlarda da toplamda 2 gol ve 3 asistlik performans gösteren Zaniolo, beklentileri karşılayamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler