İlk transfer Fenerbahçe'den!

15.01.2021 - 20:42 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 23:07

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de Atilla Szalai transferi tamam! Limassol, genç futbolcu için Fenerbahçe ile anlaşma sağladığını açıkladı. Öte yandan Fenerbahçe'de Szalai'nin sağlık kontrolleri için İstanbul'da olacağını duyurdu. İşte Fenerbahçe - Szalai transferinde tüm detaylar...

İlk transfer Fenerbahçe'den!

Beşiktaş ve Galatasaray'da sessizlik sürerken, yaz transfer döneminin en atak takımı Fenerbahçe, ara transferde de düğmeye bastı. Üç büyüklerde ara transferde ilk takviye sarı - lacivertlilerden geldi.

Kanarya, Apollon Limassol kulübünden 22 yaşındaki stoper Atilla Szalai'yi kadrosuna kattı. 

 

Szalai imza için geliyor

Fenerbahçe ile Limassol arasındaki pazarlıklar olumlu sonuçlandı. Apollon Limassol kulübü Fenerbahçe ile Szalai için anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

''Kulübümüzün ilgilendiği Macaristan Milli Takımının 22 yaşındaki stoperi Attila Szalai, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer süreçlerini ilerletmek adına İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız''

Genç stoper için sarı - lacivertlilerin yaklaşık 2 milyon Euro’ya el sıkışıldığı öğrenilirken oyuncunun da 1 milyon Euro’dan daha az ücret alması bekleniyor. Öte yandan, Limassol Szalai'nin bir sonraki satışından da pay alacak

 

Performans bilgileri

Sol ayaklı stoper olan Atilla Szalai gelecek vaad eden oyuncular arasında gösteriliyor. Macar oyuncu 1.92 boyunda ve atletik yapısı ile ön plana çıkıyor. Bu sezon Apollon Limassol forması ile 16 maça çıkan Szalai 2 gol 2 asistlik performans sergiledi.

22 yaşında oyuncu, Apollon Limassol kariyerinde 40 maçta 5 gol 3 asistlik grafik ortaya koydu. Szalai daha önce Rapid Wien 2 takımında forma giymesinin yanı sıra Macaristan milli takımında da görev yapıyor.

22 yaşındaki genç oyuncu Fenerbahçe’nin 2020/2021 sezonundaki 3. stoper  transferi olacak. Sarı - lacivertliler sezon başında Marcel Tisserand ve Mauricio Lemos'u kadroya dahil edilmişti.
 

 

Fenerbahçe son yıllarda stoperde ideal ikiliyi bir türlü oluşturamadı. Bu nedenle çok sayıda transfer yaptı. İşte Fenerbahçe'nin son yıllardaki stoper transferleri:

Fenerbahçe bir türlü 'Stop' diyemiyor!

Senin için hazırladığımız haberler