Galatasaray'da ilk transfer Yunus Akgün! 4 isim daha geliyor

27.04.2022 - 09:45 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 09:55

G.Saray'da yeni sezonun ilk transferi Yunus Akgün olacak. A. Demispor'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu sezonun bitmesiyle diğer kiralık oyuncularla birlikte takıma geri dönecek. İşte detaylar...

Galatasaray'da ilk transfer Yunus Akgün! 4 isim daha geliyor

Yeni sezonun kadro planlamasına başlayan Galatasaray, kiralık oynayan bazı futbolcularının geri dönmesini dört gözle bekliyor. Bu isimlerin başında şüphesiz Yunus Akgün geliyor. Adana Demirspor'da müthiş bir sezon geçiren Yunus Akgün'ün Galatasaray'a dönüp formayı kapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sözleşmesi 2024'te bitiyor

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Galatasaray'a döneceğim, sözleşmem 2024'e kadar devam ediyor" ifadelerini kullanan Yunus Akgün, "Galatasaray'a gittiğimde oradaki hoca nasıl oynatacak, nasıl uyacağım göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Takımın vazgeçilmezi olacak

Akşam'da yer alan habere göre; Ligin flaş ekibi Adana Demirspor'da inanılmaz istatistikler yakalayan Yunus Akgün 34 maçta 8 gol, 14 asistlik performans sergiledi. Yunus Akgün'ün 2022-23 sezonunda Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncularından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Sarı kırmızılı takımda sezon sonu ermesiyle kadroya katılacak diğer oyuncular şöyle:

OKAN KOCUK

Yunus Akgün'ün yanı sıra Okan Kocuk da geri dönmesi için sabırsızlanılan isimlerden. Özellikle Muslera sakatlandığında Giresun'da müthiş kurtarışlara imza atan, penaltı üstüne penaltı çıkaran 26 yaşındaki file bekçisinin Galatasaray kadrosunda yer almaması o dönem tartışmalara yol açmıştı. Sezon bitiminde Florya'ya dönecek olan Okan Kocuk bu kez Muslera'yı bir hayli zorlayacak gibi görünüyor.

İlgini Çekebilir
Arda Turan Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra ne yapacak? İşte cevabı...
Habere Git

EMRE AKBABA

Emre Akbaba da Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkat çekti. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, lig ve kupada çıktığı 33 maçta 12 gol 6 asiste imza atarak geçmişe dönüş sinyalleri verdi. Emre Akbaba'nın Galatasaray'daki 10 numara pozisyonunun alternatiflerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MBAYE DIAGNE

Diğer taraftan, ara transfer döneminde yabancı takviyesine yer açılabilmesi adına sözleşmesinin geçici feshini kabul eden Mbaye Diagne de takıma tekrar katılacak. Tecrübeli santrfor, geçtiğimiz günlerde Florya'ya döndü ve yeniden çalışmalara başladı.

OZORNWAFOR

Belçika takımı Charleroi'ye kiralanan 22 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor da defalarca haftanın 11'ine girerek adını duyurmayı başardı. 1.94'lük solak savunmacı, Marcao'nun olası satışı halinde, yaz kampında denenerek ilk 11'e dahil edilmesi muhtemel oyunculardan biri.

Senin için hazırladığımız haberler