"İlk yarıda gol yemesek..."

01.12.2016 - 16:51 | Son Güncellenme: 01.12.2016 - 16:51

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Atiker Konyaspor'a 4-0 mağlup olan Kızılcabölükspor'un teknik direktörü Hasan Şermet, "İlk yarıda gol yemesek, ikinci devre daha farklı olabilirdi." dedi.

Şermet, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Atiker Konyaspor'la seviye farklarının olduğunu, rakiplerinin takım oyununu çok iyi sergilediğini kaydetti.

Müsabakanın ilk 40 dakikalık bölümünde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Şermet, şöyle konuştu: "Ancak 40 ve 45. dakikalarında kalemizde 2 gol yedik. İlk yarıda gol yemesek, ikinci devre daha farklı olabilirdi. Kızılcabölükspor olarak kupayı önemsiyoruz. Kupa maçlarına başlarken amacımız gruplara kalmaktı, bunu başardık. Grubumuzda 2 Süper Lig ve bir 2. Lig ekibi var. Grupta en azından puan veya 3 puan almak istiyoruz. Gümüşhanespor karşısında orada veya burada galip gelebiliriz. Trabzonspor veya Atiker Konyaspor karşısında sürpriz yapabiliriz. Aramızdaki seviye farkından dolayı sadece iyi oynayarak bu takımları yenemeyeceğimizi biliyoruz. Çok iyi oynamamız ve futbol şansının da bizim yanımızda olması gerekiyor. Bugün bunu başaramadık."

Senin için hazırladığımız haberler