"İlk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz"

22.12.2015 - 16:59 | Son Güncellenme: 22.12.2015 - 16:59

Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Adanaspor maçından da inşallah istediğimiz sonuçla ayrılıp ilk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz" dedi.

Vartaş Elazığspor, 27 Aralık Pazar günü sahasında Adanaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına, kulüp tesislerinde Üzülmez yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Üzülmez, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son maçta Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Bu karşılaşmada oyuncularının zaman zaman hataları olduğunu ancak genel anlamda çok etkili bir futbol ortaya koyduklarını belirten Üzülmez, "Son vuruşları, final paslarını daha iyi yapabilseydik Şanlıurfaspor maçından daha farklı bir skorla ayrılabilirdik" ifadesini kullandı.

Üzülmez, oyuncularından memnun olduğunu anlattı.

Sezonun ilk devresinin hafta sonu yapılacak maçlarla tamamlanacağını dile getiren Üzülmez, şöyle konuştu:
"Adanaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Zor bir maç. Adanaspor, özellikle Engin hocanın gelmesiyle mücadeleyi ön plana çıkaran bir takım oldu. Biz de iyiyiz. Mücadele eden, agresif bir takıma sahip olduğumu düşünüyorum. Şu anda da tepedeyiz, zirvedeyiz, lideriz. Hafta sonu iki takım için de önemli bir müsabaka olacaktır. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Adanaspor maçından da inşallah istediğimiz sonuçla ayrılıp ilk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler