İlkay Gündoğan, Barcelona'da kalacak mı? Temsilcisi net konuştu

08.08.2024 - 18:53 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 19:03

Adı transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Barcelona'nın yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan için flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncunun temsilciliğini yapan amcası İlhan Gündoğan transfer iddialarına yanıt verdi.

İlkay Gündoğan, Barcelona'da kalacak mı? Temsilcisi net konuştu

AJANSSPOR - HABER

Barcelona'da Hansi Flick'in verdiği izin doğrultusunda ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen İlkay Gündoğan'ın Türk kulüpleriyle masaya oturacağı iddia edildi; ancak tecrübeli orta saha oyuncusunun bu dönem içerisinde Türkiye'de oynamak gibi bir fikri bulunmuyor.

"İlkay'ın bu konudaki kararı net. Barcelona'da kalacak"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın bu konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan İlkay'ın amcası ve temsilcisi İlhan Gündoğan, ''Kesin olarak söyleyebileceğim şey, bazı kulüplerin İlkay'ı transfer etmek gibi bir düşüncesi olduğudur; ancak İlkay'ın bu konudaki kararı net. Barcelona'da kalacak. Yeni sezona başlamak için büyük bir arzuya sahip, amacı Barcelona ile tüm hedeflere ulaşmak'' dedi.

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile anılıyordu

Yaz döneminin başında Galatasaraylı yetkililer, İlkay Gündoğan'la fikir teatisi yaparak transferle ilgili düşüncesini öğrendiler, İlkay, bir gün Galatasaray'da oynama düşüncesinin olduğunu ancak yeni sezonda Barcelona'dan ayrılmayacağını söyledi. Son dönemde ise Fenerbahçe'de Mourinho'nun isteğiyle Acun Ilıcalı tecrübeli oyuncu için bir bağlantı kurdu; ancak sonuç alınamadı.

İlkay Gündoğan'ın geçen sezonki performansı

Barcelona'da geçen sezon 51 maça çıkan İlkay Gündoğan, 5 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler