İlkay Gündoğan: "Koronavirüs olduğumda dedem karşımda ağladı"

10.11.2020 - 16:52 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 17:02

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, koronavirüse yakalandığı günlerde yaşadıklarını anlattı. Almanya Milli Takımı formasını giyen futbolcu, "Dedem koronavirüse yakalandım diye ağladı. O anları asla unutmam" dedi. İşte detaylar...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Milli Takımı forması giyen Türk kökenli Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Çekya ile oynayacakları mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalar yaptı. Koronavirüse yakalandığı süreç hakkında konuşan Gündoğan, bu sürecin kendisi adına zorlu geçtiğini anlattı. Detaylar haberimizde...

İlkay Gündoğan'dan koronavirüs açıklaması

Almanya Milli Takımı'nın oynayacağı hazırlık maçı öncesinde İ lkay Gündoğan, Covid-19'u atlatmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu ifade etti.

"Hasta olduktan sonra Covid-19 hakkındaki fikrim değişti"

Gündoğan, "Koronavirüse yakalandıktan sonra virüs hakkındaki düşüncem tamamen değişti. Hastalıktan önce normal bir virüs olduğunu düşündüm ve belki de tam anlamıyla ciddiyetinin farkına varamadım. Şimdi koronavirüs hakkında çok farklı düşünüyorum" dedi.

"Dedem endişeden ağladı"

Hastalığa ilk yakalandığı 3-4 günün kendisi için kâbus gibi geçtiğini söyleyen Gündoğan, "Türkiye'deki dedemle yaptığım telefon görüşmesini asla unutmayacağım. Endişeden ağladı. Bu benim için en kötü anlardan biriydi. Birçok insan için belirsizliğin ne kadar kötü olduğunu o anlarda daha iyi anladım" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler