Almanya - Türkiye Maçında İlkay Gündoğan, Milli Futbolcuyu Sakatladı

Orhan Gülek
18.11.2023 - 23:43 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 00:11

Son dakika spor haberleri... Milli Takım'da Emre Akbaba, Almanya ile oynanan maçta İlkay Gündoğan ile girdiği mücadelede sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Almanya - Türkiye Maçında İlkay Gündoğan, Milli Futbolcuyu Sakatladı

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 biletine cebine koyan Ay-Yıldızlı takımımız, dev turnuvanın provalarına da devam ediyor. Salı günü grubun son maçında Galler'le karşılaşacak olan A Milli Takım öncesinde özel maçta Almanya'yla kozlarını paylaşıyor.  A Milli Takım'ın, Almanya ile oynadığı maçta bir sakatlık yaşandı.

Emre Akbaba sakatlandı

Milli Takım'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Emre Akbaba, 34. dakikada sakatlandı. İlkay Gündoğan ile yaşadığı temas sonrası dizinden sakatlık geçiren Akbaba maça devam edemedi.

Emre Akbaba yerine ise Abdülkadir Ömür oyuna dahil oldu.

Ferdi Kadıoğlu,Trapp'ı avladı

Öte yandan karşılaşmanın 37. dakikasında A Milli Takımı'mızda Abdülkerim'in uzun topuna hareketlenen Ferdi, topu kontrol edip ceza sahasına girdi. Ferdi, kaleci Trapp'in soluna doğru üst ağlara sert vurdu ve mücadeleye 1-1'lik eşitliği getirdi. 

İlgini Çekebilir
CANLI | Almanya- Türkiye
Habere Git

Kenan Yıldız bitti demeden bitmez!

Maçın 45+2. dakikasında ise Kaan Ayhan'ın uzun topunda, sol çaprazdan topu alan Kenan Yıldız harika bir vuruşla topu tavana gönderdi ve A Milli Takımı'mızı Almanya karşısında 2-1 öne geçirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler