İlkay Gündoğan, Süper Lig'e geliyor! Eski takım arkadaşını aradı

Orhan Gülek
17.05.2024 - 11:07 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 11:14

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan, sarı-kırmızılı takımın yıldızı Kaan Ayhan'ı arayıp bilgi aldı.

İlkay Gündoğan, Süper Lig'e geliyor! Eski takım arkadaşını aradı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de yoluna lider bir şekilde devam eden Galatasaray'da sıcak saatler... Bu sezon da şampiyon olmak isteyen sarı kırmızılılar, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Yeni transferler için çalışmalarını sürdüren Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı.

Cimbom'dan İlkay Gündoğan'a transfer kancası

Gelecek sezon Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele ile yollarını ayırma kararı alan ve 8 numara arayan Galatasaray'ın hedefinde İlkay Gündoğan yer alıyor.

İlkay, Kaan Ayhan'ı aradı

Galatasaray'ın ilgisinin farkında olan İlkay Gündoğan'dan da heyecanlandıran bir hamle geldi. İlkay, kendisi gibi Gelsenkirchen doğumlu ve Schalke altyapılı yakın arkadaşı Kaan Ayhan'dan bilgiler almaya başladı.

Daha sıcak bakıyor

Kaan'ın İstanbul, RAMS Park atmosferi ve camia ile ilgili anlattıklarından etkilenen 33 yaşındaki oyuncu, taraftarı olduğu Galatasaray'a gelmeye artık daha sıcak bakıyor.

İlkay Gündoğan'ın performansı

Barcelona'da 49 maçta 5 gol, 13 asistlik performans sergileyen İlkay'ın 1+1 yıllık sözleşmesi var. Yıldız futbolcunun senelik kazancı ise yaklaşık 9 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler