İlkay Gündoğan, ünlü hocanın hem komşusu hem de futbolcusu olacak

20.08.2024 - 14:40 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 14:55

İlkay Gündoğan ve aynı zamanda menajeri olan amcası İlhan Gündoğan'ı yakından teknik direktör Kenan Koçak, yıldız futbolcunun eski takımına dönebileceğini söyledi.

İlkay Gündoğan, ünlü hocanın hem komşusu hem de futbolcusu olacak

AJANSSPOR - HABER

Kariyerini sürdürdüğü LaLiga devi Barcelona'dan ayrılması gündemde olan ve adı transferde Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan'ı ve aynı zamanda temsilcisi olan amcası İlhan Gündoğan'ı yakından tanıyan teknik direktör Kenan Koçak, yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Son olarak A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz'un yardımcığılını yapan, Almanya'da Mannheim, Sandhausen ve Hannover gibi takımları çalıştıran Kenan Koçak, Radyospor'a konuştu.

"Pep Guardiola, İlkay'ı çok seviyor ve dönmesini istiyor''

Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Koçak, ''İlkay son yıllarda hemen hemen her kupayı aldı. Karakteri özel olan, istisnai bir futbolcu. İlhan Gündoğan amcası ve temsilciğini yapıyor. Son derece profesyonel kararlar veriyorlar. İlkay'ın reklam amaçlı ve bir iş seyahati nedeniyle Türkiye'ye gelip gitmesi speküle edildi. Hansi Flick, İlkay'ın Barcelona'da kalmasını istediğini bizzat biliyorum. Ama bu futbol, neyin ne zaman olacağını bilemeyiz. Bir telefon her şeyi değiştirebilir. Pep Guardiola ile de şahsen tanışıyorum Guardiola İlkay'ın Manchester City'e dönmesini istiyor. İlkay'ı kim istemez ki?? İlkay Gündoğan, Pep Guardiola'nın sadece oyuncusu değil, aynı zamanda komşusuydu. Yıllarca yan yana yaşadılar. Guardiola, İlkay'ı çok seviyor ve dönmesini istiyor'' dedi.

"Brighton'un hocası Hürzeler, Ferdi için beni aradı"

Brighton'a transferi söz konusu olan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili de açıklama yapan Koçak, ''Brighton'un teknik direktörü Fabian Hürzeler benim arkadaşım. Ferdi için beni aradı. Bu transfer işini çok yakından biliyorum. Ferdi, Brighton için büyük bir kazanç. Fenerbahçe için büyük kayıp, ama maddi olarak çok büyük getirisi var. Fabian Hürzeler'e Ferdi'nin Premier Lig'de oynayabilecek kapasite de bir oyuncu olduğunu söyledim. Fabian Hürzeler çok iyi bir teknik direktör, Ferdi'nin yeteneklerini çok geliştirecektir.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler