İlkay Gündoğan için transfer izni çıktı!

15.07.2024 - 18:38 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 19:07

Barcelona, ismi bir süredir Galatasaray ile de anılan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın kulüpteki geleceği hakkındaki kararını verdi. Detaylar...

İlkay Gündoğan için transfer izni çıktı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; La Liga ekiplerinden Barcelona, teknik direktör Hansi Flick'in kararı doğrultusunda Alman yıldızı İlkay Gündoğan hakkındaki kararını verdi.

Hansi Flick, İlkay'ın üstünü çizdi

İspanyol gazeteci Toni Juanmarti imzalı haberde, Barcelona'nın 59 yaşındaki Alman teknik direktörü Hansi Flick'in, orta sahada daha dinamik ve savunma yönü güçlü bir isme forma vermek istediği ifade edildi.

Haberde, İlkay Gündoğan'ın bu özelliklere sahip olmadığı yorumu yapılırken, orta sahada belirtilen profilde bir ismin tercih edilmek istendiği kaydedildi.

"Daha az forma şansı bulacaksın"

Haber detayında teknik direktör Hansi Flick'in, İlkay Gündoğan'a önümüzdeki sezon ilk 11'de daha az forma şansı bulabileceğini ifade ettiği belirtildi.

Barca'dan İlkay'a transfer izni

Bu sebeple Barcelona'nın, İlkay Gündoğan'ın kulüpten ayrılık talebi olması halinde buna onay vereceği aktarıldı.

Barcelona performansı

İlkay Gündoğan, geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olmuştu. 33 yaşındaki Alman yıldız, İspanyol ekibiyle 51 maça çıktı ve 5 gol 14 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler