İlkay Gündoğan'dan CEV Şampiyonu Galatasaray Daikin'e tebrik!
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Süper Lig'de Galatasaray'ın erteleme mücadelesinde Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından İlkay Gündoğan açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor

Yüksel Yıldırım'dan hakkındaki paylaşıma flaş cevap: "Bu akşam kulübe gel"

Alvaro Arbeloa, eski takımına çelme takarak tarihe geçti!

Mauro Icardi bugün imzayı atıyor! İşte yeni takımı...

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol Süper Lig'de Süper Lig'de Galatasaray'ın erteleme mücadelesinde Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından İlkay Gündoğan açıklamalarda bulundu.
"İlk yarıda 3-4 olabilirdi"
Maça ilk 11 başlayıp 79 dakika sahada kalan deneyimli orta saha oyuncusu, "Takımı tebrik ediyorum. İlk yarı çok iyi futbol oynadık. 3-4 olabilirdi. Çok iyi pozisyonlara girdik. Top bizde kaldı. Defansa çok iyi yardım ettik. İkinci yarıyta da aslında aynı eforla başladık. Leroy, Sallai'yi daha iyi bulabilseydi golü atabilirdik. Sonra kalemizde golü gördük. Bu da özgüvenimizi bozdu. Çok fazla uzun top atmaya başladık. Geri koşularımız iyi değildi. 3'üncü gol oyunu bizim tarafa çevirdi. Takımı tebrik ediyorum. Hep bu deplasmanın zorluğu konuşuluyordu. Gerçekten çok güzel, heyecanlı bir maç oldu. Tribünler güzeldi. Coşkulu bir maçtı. Bizim için çok güzel ve önemli bir skor. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"Yolun sonu şampiyonluk olacak..."
İlk 11'de şans bulması hakkında Gündoğan, "Hocanın tercihi. Herkesin kendini en iyi şekilde hazırlaması gerekiyor. Geçen haftalar aynı eforla idmanlara çıktım. Kendimi hep hazır tutmaya çalıştım. Daha fazla oynayınca daha iyi ritme giriyorsun. 70 dakika sahada kalmak önemliydi. Çok fazla maç kalmadı. İlk yarıdaki gibi oynayıp o ağırlığı koyarsak yolun sonu şampiyonluk olacak" dedi.
"Bu camia için kupa kaldırmak özel bir duygu olsa gerek"
Kuzeni Naz Aydemir Akyol'un Galatasaray Daikin ile CEV Cup şampiyonluğu hakkında ise yıldız oyuncu, "Tüm sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Naz'ı da tebrik ediyorum. Bu camia için kupa kaldırmak çok özel bir duygu olmalı. İnşallah sezon sonunda bana da nasip olur" dedi.

CEV Cup finali ikinci maçında Galatasaray, Chieri 76’yı 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı

Mauro Icardi bugün imzayı atıyor! İşte yeni takımı...

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"

Yüksel Yıldırım'dan hakkındaki paylaşıma flaş cevap: "Bu akşam kulübe gel"

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Alvaro Arbeloa, eski takımına çelme takarak tarihe geçti!

Aziz Yıldırım - Acun Ilıcalı krizi büyüdü! İhraç dilekçesi verildi

Fenerbahçe'de Marco Asensio’nun dönüş maçı belli oldu!

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Flaş Salah yorumu! "Ülkemizi emeklilik ikramiyesine dönüştürmek isteyenler..."
