Manchester City'li İlkay Gündoğan'dan Galatasaray'ın paylaşımına yorum

Feride Kara
21.02.2022 - 23:14 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 09:28

Bu akşam İzmir deplasmanında Göztepe'yi 3-2 mağlup eden Galatasaray'ın son paylaşımına Manchester City'li yıldız futbolcu İlkay Gündoğan yorum yaptı.

Manchester City'li İlkay Gündoğan'dan Galatasaray'ın paylaşımına yorum

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Galatasaray, Göztepe'yi geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Nelsson ve Gomis'in 2 penaltısından geldi. Bu sonuçla Galatasaray 6 maç sonra kazandı ve 13. sıraya yükseldi.


 

 İlkay Gündoğan yorum yaptı

Galatasaray'ın 3-2'lik Göztepe galibiyetinden sonra resmi hesaptan yaptığı maç fotoğrafına Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan yorum yaptı. Gündoğan sosyal medya paylaşımına Aslan ve Alev emojisi koyarak Galatasaray'ı tebrik etti. 

İlgini Çekebilir
Omar Elabdellaoui 423 gün sonra formasına kavuştu!
Habere Git

6 maç sonra gelen galibiyet

Süper Lig'de uzun zamandır istediği sonuçları alamayan Galatasaray, son galibiyetini 19. haftadaki Antalyaspor mücadelesinde elde etti. Sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından oynadığı Giresunspor, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'a mağlup olurken, Alanyaspor ve Kayserispor ile beraber kaldı. Göztepe karşısında 2-1 geriye düşen Galatasaray, son dakikalarda 3-2 kazanarak 6 maç sonra galibiyet ile tanıştı.

Torrent ile ilk galibiyet

Galatasaray, Teknik Direktör Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 5 karşılaşmada 2 puan aldı. İspanyol teknik direktör ilk maçında Hatayspor'a yenilirken, daha sonra oynadığı Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında da puanla tanışamadı. Torrent idaresindeki Galatasaray, Alanyaspor ve Kayserispor müsabakalarında da beraberlikle sahadan ayrıldı. Göztepe'ye konuk olan Galatasaray, 2-1 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-3 kazanarak hanesine 3 puanı ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler