İlkay Gündoğan'dan Hansi Flick açıklaması! Barcelona...

İsa Kethüda
20.02.2024 - 17:40 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 17:52

İspanya Ligi takımlarından Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan, Katalan devinin teknik direktörü olacağı iddia edilen Hansi Flick ile ilgili açıklama yaptı.

İlkay Gündoğan'dan Hansi Flick açıklaması! Barcelona...

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan, Katalan devinin yeni teknik direktörü olacağı iddia edilen Hansi Flick ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Hansi Flick harika bir teknik direktör"

Türk asıllı Alman futbolcu, "Bu bu benim konum değil ama söyleyebileceğim tek şey Hansi Flick'in sadece harika bir insan değil, aynı zamanda da harika bir teknik direktör olduğu.

"Ona saygı duyuyorum"

Almanya Milli Takımı'na çok zor bir durumda geldi ama her zaman dürüsttü ve ona çok saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Xavi Hernandez'in ayrılacağına şaşırdım"

Teknik Direktör Xavi Hernandez'in sezon sonunda takımdan ayrılacağına çok şaşırdığını söyleyen Gündoğan, "Çok şaşırdım. Keşke onun için daha fazlasını yaapbilseydim" şeklinde konuştu.

"Bayern Münih'in bu kadar zorluk yaşaması şaşırtıcı"

Bayern Münih'in ligdeki durumu ve eski hocası Thomas Tuchel hakkında da konuşan Gündoğan, "Bayern Münih'in şu anda bu kadar zorluk yaşaması benim için şaşırtıcı. Tuchel ile birlikte aslında Avrupa'nın en iyi teknik direktörlerinden birine sahipler. 

"Tuchel taktiksel açıdan çok iyi"

Dortmund'da onunla iyi günler geçirdik ve onun hakkında olumlu şeyler söyleyebilirim. Taktiksel açıdan çok iyi, açık sözlü ve kişilik olarak da çok iyi biri. Çok iyi anlaşıyordum onunla" dedi.

Bu sezonki performansı

Öte yandan bu sezon Barcelona ile 36 karşılaşmaya çıkan İlkay Gündoğan, 5 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Türk asıllı Alman yıldızın sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Barcelona, Napoli ile karşılaşacak

Ligde Celta Vigo'yu deplasmanda 2-1 mağlup eden ve ligde 54 puanla üçüncü sırada yer alan Barcelona, yarın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Napoli ile deplasmanda karşılaşacak. Sat 23.00'te başlayacak maçı Exxen platformu naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler