İlkay Gündoğan'dan Mesut Özil açıklaması

19.03.2018 - 16:54 | Son Güncellenme: 19.03.2018 - 16:54

İlkay Gündoğan, Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu. Manchester city forması giyen başarılı orta saha, 2024 Avrupa Şampiyonası ile ilgili de görüş bildirdi.

TRT Spor'a konuşan İlkay'ın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Mesut Özil çok iyi arkadaşım, birbirimizi çok seviyoruz. Normal hayatımızda da görüşmeye çalışıyoruz. Onunla vakit geçirmekten keyif alıyorum. Kendisi Avrupa'daki en yetenekli ve en iyi oyunculardan biri. Onunla aynı sahada olmaktan, onunla aynı sahayı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz gibi Almanya Milli Takımı'nda da birlikte oynuyoruz. Lig Kupası finalinden önce ve sonra kendisiyle kısa bir görüşme yaptım. Birbirimize sezonun geri kalanı için başarılar diledik.

Lig Kupası zaferini kutlayacak fazla zaman bulamadık. Statta arkadaşlarımız ve ailemizle biraz vakit geçirip Manchester'a geri döndük, çalışmalara başladık.

İlkay, "Premier League'den 5 oyuncu seçsen, kimleri seçerdin?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:
"Seçim yapmak çok zor. Premier League'de birçok iyi ve büyük oyuncu var. Benim için zor olacak ama dürüst olmak gerekirse arkadaşım olanları seçeceğim. Mesut Özil, Liverpool'dan Emre Can, Leroy Sane ve kendimi seçeceğim. Son olarak bir kaleciye ihtiyacım var; Ederson.

2024 Avrupa Şampiyonası'nın düzenlenmesi için Almanya ve Türkiye'nin finale kalmasının hatırlatılması üzerine İlkay Gündoğan, "İki ülkeyi de çok seviyorum, iki ülkeyle çok özel bağlarım var. Biri doğduğum, büyüdüğüm ülke; diğeri de ailemin geldiği ülke. Bir seçim yapmam çok zor" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler