İlkay Gündoğan'ın Menajeri İlhan Gündoğan'dan Transfer Açıklaması

Ali Bozkurt
30.03.2023 - 18:08 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 18:18

Manchester City'in yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan'ın menajeri İlhan Gündoğan, sezon sonu için yaptıkları transfer görüşmeleri için henüz anlaşma olmadığını duyurdu.

İlkay Gündoğan'ın Menajeri İlhan Gündoğan'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Manchester City'in yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, gelecek sezon için yaptığı tranfer görüşmelerinde olumlu sonuç alamadı. Yıldız oyuncunun menajeri, transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

''Anlaşma olmadı''

The Guardian'a konuşan İlhan Gündoğan, "Henüz hiçbir kulüple anlaşmadık. İlkay'ın odak noktası tamamen devam eden sezonda. Şimdi sezonun son ve en kritik noktasındayız. İlkay'ın gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği hala belirsiz." ifadelerini kullandı.

Barceloa iddiası yalanlandı

Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun sezon sonunda İspanyol devi Barcelona'ya transfer olacağı haberlerinden sonra menajerinin yaptığı açıklamayla transfer haberi de yalanlanmış oldu.

İlgini Çekebilir
İlkay Gündoğan'a dev talip! Ada'dan ayrılıyor
Habere Git

Galatasaray'ın ismi geçti

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Galatasaray taraftarı olarak bilinen İlkay Gündoğan, geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı ekiple ismi anılmış daha sonra Galatasaray tarafından yalanlanmıştı. Gündoğan,  5 sezon Dortmund formasını giydikten sonra 2016 yazında 27 milyon euro karşılığında Manchester City'e transfer oldu.

8 gole katkı sağladı

Manchester City'nin kaptanı olan İlkay, bu sezon 37 maçta forma giyip 4 gol atıp 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler