İlkay Gündoğan'dan Barcelona'ya 3 Yıllık Sözleşme Talebi | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
27.05.2023 - 21:57 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 22:15

Transfer haberleri... Manchester City'in Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan, bu yaz Barcelona'ya katılmak için 3 yıllık sözleşme talep edecek. İşte detaylar

İlkay Gündoğan'dan Barcelona'ya 3 Yıllık Sözleşme Talebi | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier Lig'de Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanıyor. Takımıyla Premier Lig şampiyonu olan ve Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen İlkay Gündoğan, sezon sonunda Ada ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor.

İspanya basını, sözleşmenin detayını açıkladı

Diario AS gazetesinin haberine göre Manchester City ile sözleşmesi sona erecek İlkay Gündoğan'ın, bu yaz İspanya La Liga şampiyonu Barcelona'ya katılmak için 3 yıllık sözleşme talep ettiği iddia ediliyor.

Xavi, İlkay’da ısrarcı

Barcelona’nın genç teknik direktörü Xavi’nin İlkay’ın büyük bir hayranı olduğu belirtilirken, tecrübeli oyuncunun birden çok mevkide oynayabilmesi de başarılı teknik direktöre taktiksel bir esneklik kazandıracak.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'un eski oyuncusu, Manchester City ile sözleşme uzattı
Habere Git

Hem Klopp hem de Guardiola ile çalıştı

Futbola Nürnberg altyapısında başlayan ve ilk büyük çıkışını Jürgen Klopp’un çalıştırdığı Dortmund’da yapan İlkay, sonrasında Pep Guardiola’nın çalıştırdığı Manchester City’ye transfer olmuştu.

İlkay, 4 Premier Lig şampiyonluğu tattı

32 yaşındaki oyuncu takıma katıldığı günden bu yana Guardiola’nın vazgeçilmezlerinden biri olurken, City formasıyla dört kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

İlkay Gündoğan'ın performansı

Takım olarak müthiş bir sezon geçiren Manchester City'de İlkay Gündoğan bu sene 48 kez forma giydi. Maçların 42'sinde sahaya ilk 11 çıkan başarılı futbolcu 9 gol 6 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler