İlkay Gürdoğan Manchester City'den ayrılıyor! İşte yeni takımı...

12.06.2022 - 09:30 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 13:58

6 yıldır formasını giydiği Premier Lig ekibi Manchester City'den ayrılmaya hazırlanan İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli olmak üzere. Detaylar haberimizde...

İlkay Gürdoğan Manchester City'den ayrılıyor! İşte yeni takımı...

İngiltere Premier Lig'de bu sezon Manchester City formasıyla oldukça görkemli bir şampiyonluk yaşayan İlkay Gündoğan, takımdan ayrılmanın eşiğinde. Şampiyonluk maçında attığı iki golle birlikte adeta kahraman ilan edilen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, her an yeni takımına imza atabilir.

6 yıllık serüven bitiyor

Bild gazetesinde yer alan habere göre, tecrübeli oyuncunun Dünya Kupası öncesi düzenli forma giyebileceği bir takımda oynamak için Manchester City'den ayrılmak istediği belirtildi. Pep Guardiola'nın yönetiminden memnun olmayan tecrübeli oyuncunun yeni bir meydan okumaya hazırlandığı aktarıldı.

Juventus ya da Barcelona

Haberde 31 yaşındaki yıldız oyuncuyla Serie A ekibi Juventus'un ciddi şekilde ilgilendiği ifade edilirken, İlkay'ın Barcelona'da oynama hayalinden dolayı rotasını İspanya'ya da çevirebileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
İLKAY ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİ!
Habere Git

İlkay Gündoğan'ın performansı

Güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olan İlkay Gündoğan'ın Manchester City ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Tecrübeli oyuncu 4'ü lig olmak üzere toplamda 9 kupa kazandığı City'de geçtiğimiz sezon 43 maçta forma giydi ve 10 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler