Silifke Belediyespor'da İlker Avcıbay'dan Hakem Ve Bursaspor Maçı Açıklaması

15.10.2024 - 17:58 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 18:02

3. Lig 1. Grup'ta hafta sonunda deplasmanda Belediye Kütahyaspor'a 2-0 mağlup olan Silifke Belediyespor'da teknik direktör İlker Avcıbay'dan hakem Anıl Sel hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Silifke Belediyespor'da İlker Avcıbay'dan Hakem Ve Bursaspor Maçı Açıklaması

AJANSSPOR HABER

3. Lig 1. Grup'ta 6. hafta maçında deplasmanda Belediye Kütahyaspor'a 2-0 yenilen Silifke Belediyespor'da teknik direktör İlker Avcıbay; hakem Anıl Sel, Bursaspor maçı ve ligdeki hedefleriyle ilgili konuştu.

"Bazı pozisyonlar bize 'acaba mı?' dedirtti"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İlker Avcıbay, "3. Lig 1. Grup aslında 2. Lig seviyesinde bir grup. Grubumuzda Bursaspor, Karşıyaka, Belediye Kütahyaspor gibi önemli takımlar var. 1. Grup zor ve keyifli bir grup. Futbol oynamak isteyen takımlar var. Belediye Kütahyaspor'u tebrik ediyorum. Belediye Kütahyaspor maçında oyunu domine ettiğimiz bölümde goller yedik. Devre arasında hakem Anıl Sel'e karşılaşmayı iyi yönetmesi gerektiğini, baskı altında kalmaması gerektiğini saygı çerçevesinde ifade ettim. Ancak soyunma odasına gittiğimde karşılaşmanın tesmilcisi hakem Anıl Sel'in beni maçtan ihraç ettiğini söyledi. İkinci yarıda kulübede olamamam takımımızı olumsuz etkiledi. Maçtan önce iddialar vardı. NG Kütahya Seramik'in hakemlerin forma sponsoru olduğu, bu nedenle çeşitli söylentiler oldu. Bu iddialara inanmak istemiyorum. Ancak bazı pozisyonlar bize 'acaba mı?' dedirtti" ifadelerini kullandı.

"Bursaspor önemli ve değerli camia"

Hafta sonunda iç sahada Bursaspor'la karşılaşacaklarını ifade eden Avcıbay, "Bu hafta iç sahada Bursaspor ile oynayacağız. Bursaspor çok önemli ve değerli camia. Bursaspor'un çok kaliteli bir kadrosu var. Hedefimiz her maç olduğu gibi güzel bir futbolla karşılaşmayı kazanmak" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler