İlker Günaslan: Hedefim Avrupa!

23.03.2018 - 18:02 | Son Güncellenme: 23.03.2018 - 18:02

Gaziantepspor'un genç oyuncusu İlker Günaslan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Zor şartlar içerisinde mücadele ettiklerini belirten İlker Günaslan, "Kulübümüzün durumu daha önce de gündeme geldi. Yeri geldi su bulamadık, yeri geldi yemek bulamadık. Fakat tüm olumsuzluklara rağmen takım olarak oyun karakterimizi ortaya koyduk.Her türlü sıkıntıya rağmen biz sahaya çıktığımız zaman futbol oynamaya çalışıyoruz. Ben normalde sol bek oynuyorum. Zaman zaman sol açık pozisyonunda görev aldım" ifadelerini kullandı.

Örnek aldığım futbolcu Adriano!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Adriano'yu beğendiğini ifade eden İlker, "Futbola aşık birisi olarak severek işimi yapıyorum. Hedefim ülkemizin önemli takımlarında forma giymek ve Avrupa'da ülkemizi en güzel şekikde temsil etmek. A Milli Takım'da forma terletmek en büyük hedefim. Sol bek pozisyonunda ülkemizde ciddi sıkıntı var. Altyapıya önem verilmeli. Gençlerimize şans tanınmalı. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Adriano'yu çok beğeniyorum ve kendime örnek alıyorum. Fizik olarak bana da uygun birisi" dedi.

Asgari ücret alıyorduk fakat ödemeler durdu!

Gaziantepspor'da şu ciddi sıkıntılar aldığını belirten genç futbolcu, "Kulübümüzün ciddi sıkıntısı var. Bizler asgari ücret karşılığında oynayan futbolcularız fakayt son dönemde bu ödemeler de yapılmadı" açıklamasında bulundu.

AJANSSPOR - 

Senin için hazırladığımız haberler