İlker Yağcıoğlu: "Dzeko, yedek kalsa daha iyi olabilir!"

Akın Ungan
28.01.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 21:40

Fenerbahçe, Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-1 yendi. Maçın ardından yorumcular İlker Yağcıoğlu, Tugay Kerimoğlu ve Mehmet Özdilek maçı değerlendirdi.

İlker Yağcıoğlu: "Dzeko, yedek kalsa daha iyi olabilir!"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Ankaragücü'nü geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin galibiyetini TRT Spor'daki Stadyum programında İlker Yağcıoğlu, Tugay Kerimoğlu ve Mehmet Özdilek değerlendirdi.

Her maç aynı tempoda olmaz

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin performansını şu sözlerle yorumladı: "İlk devresi çok daha tempolu ve heyecanlıydı. İkinci devre yine heyecanlı başladı ama sonra başımıza bir iş almayalım mantığında daha dengeli bir Fenerbahçe izledik. Kolay da değil 3 günde 1 resmi maç oynayan bir takım. Bu iş o kadar değil. Her maç aynı tempoda oynayamazsın"

Dzeko, yedek kalsa daha iyi olabilir

Dzeko'nun performansı hakkında İlker Yağcıoğlu: "Bugün kazanmak Fenerbahçe adına her şeyden daha önemliydi. Bugün en iyi oyuncu Fenerbahçe adına Cengiz'di. Ferdi de günün iyilerindendi. Krunic temiz oynuyor, basit oynuyor yine iyiydi. İsmail Kartal açısından tek bir sorun var Dzeko'yu acaba bir iki maç kenarda oturtup Batshuayi'yi oyuna atabilir mi. Bunu Tadic'e yaptı faydasını gördü. Belki Dzeko yedek kalsa Batshuayi oynasa birkaç maç daha iyi olabilir"

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de Cengiz'in gecesi! Lider yola devam etti
Habere Git

Fenerbahçe savunmayı rahat geçti

Fenerbahçe'nin geçen hafta ve bu haftaki hücum aksiyonlarını değerlendiren İlker Yağcıoğlu, "Fenerbahçe geçen hafta 4 başarılı çalım attı. Bugün 15 tane attı. Kaldı ki Fenerbahçe, Başakşehir'e karşı 45 dakika 1 kişi fazla oynadı. Sizin çalım atmanız rakibi eksiltmeniz ve savunmayı rahat geçmeniz demektir. Bugün bunu başardı Fenerbahçe" dedi.

Djiku vazgeçilmez olur

Djiku'nun performansını yorumlayan İlker Yağcıoğlu: "Djiku bügün gösteriyor ki takımın vazgeçilmez stoperlerinden biri olacak. Ali Sowe da çok iyi bir forvettir ancak Djiku ona karşı iyi iş çıkardı. Ki kenarda daha Bonucci, Çağlar ve Becao var. İsmaik kartal'ın işi hiç kolay değil." ifadelerini kullandı.

Dolu dizgin devam ediyorlar

Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin oyununu şu sözlerle değerlendirdi: "Fenerbahçe'nin seyirci desteği var. Geriye düşmesine rapğmen maçı çevirmesini bildi. Bugün hata yapmadan kazanıyor olmak bir keyiftir. İlk yarıda kendi oyununu rakibe kabul ettiren, baskılı bir Fenerbahçe vardı. İkinci yarı daha temkinli ve dengeliydiler. Fenerbahçe dolu dizgin yoluna devam ediyor. Tebrik ediyorum"

Fenerbahçe'nin iştahlı oyunu

Fenerbahçe'nin iştahlı bir oyun oynadığı ifade eden Mehmet Özdilek, "Fenerbahçe oynadığı son 4 maçta belki de tempo olarak en iyi olduğu maçı oynadı. Özellikle geriye düşmesine rağmen geçmiş haftalardaki iştahlı oyununu tekrardan gösterdi. Rakibine çok fazla pozisyon verdiğini de söyleyemeyiz. Krunic ve İsmail ikilisi rakibin çıkışlarında yakın oynayarak orta sahayı iyi kapattılar" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler