VakıfBank'a transfer olacağı söyleniyordu: İlkin Aydın 2 yıllık imzayı attı!

25.12.2023 - 22:05 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 22:21

Vodafone Sultanlar Ligi'nde Galatasaray Daikin forması giyen ve VakıfBank'a transfer olacağı söylenen İlkin Aydın 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

VakıfBank'a transfer olacağı söyleniyordu: İlkin Aydın 2 yıllık imzayı attı!

Galatasaray Daikin oyuncusu İlkin Aydın'ın VakıfBank'a transfer olacağı öne sürülmüştü. Aydın kariyerine nerede devam edeceğine karar verdi ve imzayı attı. 

İlgini Çekebilir
VakıfBank'a kötü haber: Galatasaray'da Erden Timur, İlkin Aydın için düğmeye bastı!
Habere Git

Erden Timur, İlkin Aydın için devrede

Geçtiğimiz günlerde İlkin Aydın'ın VakıfBank ile prensipte anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Daha sonrasında ise Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un transferi engellemek için devreye girdiği iddia edildi. Timur'un Aydın'a ücretinin yanı sıra kendisinin sahibi olduğu NEF'ten bir de ev verdiği ve genç voleybolcunun ise Galatasaray Daikin'de kalma kararı aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ferhat Akbaş'tan Hırvatistan, Baladın ve Güveli açıklamaları
Habere Git

Aydın, Galatasaray'da kaldı

Milliyet Skorer tarafından aktarılan bilgilere göre ise İlkin Aydın, VakıfBank'a transfer olmadı. Genç smaçör Galatasaray Daikin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Haberin detaylarına göre ise anlaşmada herhangi bir ekstra madde ve bonus yer almıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Ayos'ta ayrılık
Habere Git

İlkin Aydın'ın kariyeri

Filenin Sultanları'nda da forma giyen İlkin Aydın 2017-2018 sezonunda Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray Daikin'e transfer oldu. 23 yaşındaki genç voleybolcu Galatasaray'dan önce ise TVF Spor Lisesi ve İlkbank Spor Kulübü'nde forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler