İlkin Aydın 'Babalar Sözünü Tutar' ile ne demek istedi?

27.12.2023 - 23:39 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 23:57

Vodafone Sultanlar Ligi'nden Galatasaray Daikin'de İlkin Aydın'ın 2 yıllık sözleşmesini imzaladıktan sonra söyledikleri gündem oldu. İşte detaylar...

İlkin Aydın 'Babalar Sözünü Tutar' ile ne demek istedi?

Galatasaray Daikin ile sözleşmesini 2 yıl daha uzatan İlkin Aydın'ın imza sonrası dedikleri gündem oldu. Aydın'ın 'Babalar sözünü tutar' sözlerinin anlamı ise merak konusu oldu. 

İlgini Çekebilir
İlkin Aydın 2 yıllık imzayı attı!
Habere Git

Aydın 2 yıl daha Galatasaray'da

Filenin Sultanları'ndan İlkin Aydın 2017'den beri Galatasaray Daikin'de forma giyiyordu. Sultanlar Ligi'nden VakıfBank'a transfer olacağı söylenen Aydın ise Sarı-Kırmızılı ekiple yola devam etme kararı aldı. Aydın, 2 yıllık bir sözleşmeye imza atmasının ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. 

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk yarının enleri kimler?
Habere Git

Babalar sözünü tutar!

İlkin Aydın ise Galatasaray Daikin ile yola devam etme kararı almasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Verecek olduğunuz ve bu zamana kadar verdiğiniz desteklerden dolayı. Umarım daha güçlü bir Galatasaray ile tekrardan ligde savaşa girebiliriz. Çok mutluyum iki sene daha Galatasaray forması terleteceğim için. Galatasaray’a geldiğimde 17 yaşındaydım. Galatasaray’ın en iyi halinde, en iyi halimle temsil etmek istiyorum. Ayrıca kimse merak etmesin, babalar sözünü tutar."

İlgini Çekebilir
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ilk yarı bitti: İşte liderler
Habere Git

'Babalar sözünü tutar' ne demek?

İlkin Aydın'ın söylemesi ile gündeme gelen 'Babalar sözünü tutar' Blok3 adlı bir rapçinin 'Patlat' isimli şarkısının ardından sosyal medyada popüler oldu. Sosyal medya kullanıcıları arasında yayılan şarkı sözleri birçok paylaşımda kullanıldı. Blok3 geçtiğimiz günlerde 'En İyi Rap Sanatçısı' ödülü aldığı Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ise sahnede ödülü kabul etmesinin ardından "Bana eskiden 'Sen mi yapacaksın?' dediler. Vallahi yaptım. Buradan anneme babama ve bana en başından beri destek olan herkese çok teşekkür ederim. Babalar sözünü tutar." ifadeleri ile dikkat çekti. 

Blok3'ün 'Patlat' şarkısının sözleri ise şu şekilde: 

Babalar sözünü tutar (Hako)
Hasımlar lafını yutar (Hako)
Bizimle oynama kumar (grr)
Bi' anda gelir ve bozar (Hako)

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde ilk yarı bitti: İşte ligin liderleri
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler