İlkin Aydın, en beğendiği Galatasaray futbolcusunu açıkladı

29.09.2024 - 19:10 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 19:26

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından İlkin Aydın, Sarı-Kırmızılıların futbol takımındaki en beğendiği oyuncuyu açıkladı. İşte detaylar...

İlkin Aydın, en beğendiği Galatasaray futbolcusunu açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın milli yıldızı İlkin Aydın, Eski Açık YouTube kanalına konuk oldu. İlkin Aydın, Galatasaray'da en beğendiği futbolcuyu açıkladı.

En beğendiği Galatasaray futbolcusunu açıkladı

"Galatasaray'da en beğendiğin futbolcu kim?" sorusu üzerine İlkin Aydın şu yanıtı verdi: "Şu anda Mertens. Acayip iyi. Hele o Kadıköy'de attığı gol var ya, yeter.

"Galatasaray'da kalmak istiyorum ama..."

İlkin Aydın, Galatasaray'da yeni sözleşme imzalamadan önce Erden Timur ile görüştüğü iddiaları üzerine şunları söyledi: "Ben kendisiyle hiç görüşmedim açıkçası. Sadece Mehmet Cibara ve imza aşamasında da Dursun Özbek ile iletişime geçtim sadece. Ben tabii ki Galatasaray'da kalmak istiyorum ama bu noktada profesyonel olarak baktığımızda kendimi hep bir seviye üste atlatmaya çalışıyorum her sezon. Bunu düşünerek karar vermem gerekiyordu süreç bu yüzden biraz uzadı."

"Galatasaray benim için yaşam tarzı olabilir"

Galatasarayla büyüdüğünü kaydeden Aydın, "Ben Galatasarayla büyüdüm. Bu benim için çok büyük bir şey. Ben Galatasaray ile yaşıyorum baktığınız zaman. Kalma sebeplerimden biri zaten benim Galatasaray'a duyduğum sevgi ve saygı olduğu için Galatasaray benim için yaşam tarzı olabilir" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler