İlle de Serdar Taşçı!

04.07.2017 - 09:25 | Son Güncellenme: 04.07.2017 - 09:25

Trabzonspor, savunması için birçok isimle görüştü ancak Serdar Taşçı’dan hiç vazgeçmedi. Bordo-mavililerin, Spartak Moskova forması giyen oyuncuyu renklerine bağlamak için uğraş verdiği öğrenildi.

Transfer için her yolu deneyen Trabzonspor, savunmada birçok isimle temasa geçse de Serdar Taşçı’dan hiç vazgeçmedi.

Karadeniz ekibi Spartak Moskova forması giyen tecrübeli futbolcu için girişimlerini devam ettiriyor. Inter ile Garry Medel için de temaslarını sıklaştıran bordo-mavililerin Serdar konusunda gerekirse Rusya’ya kadar giderek kulübünü ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

Moskova kulübüyle 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bu sezon sonunda serbest kalacak olması da Trabzonspor’un en büyük kozu olarak gösteriliyor. Teknik direktör Ersun Yanal tarafından istendiği söylenen Serdar Taşçı’nın savunma anlamında büyük bir boşluğu dolduracağına inanılıyor.

Bu arada Werder Bremen’den Junuzovic’i kadrosuna katmak için uğraş veren Trabzonspor’un oyuncudan olumlu yanıt aldığı, işin Alman kulübünü ikna etmeye kaldığı dile getirildi. Yanal’ın transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Avusturyalı futbolcunun transferiyle bizzat başkan Muharrem Usta ilgileniyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler