Ekrem İmamoğlu'ndan Milli Golfçü Mehmet Kazan'a Nutuk

20.07.2022 - 13:59 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 14:03

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurtdışında 7 kupayla dönen milli golfçü Mehmet Kazan'ı makamında misafir etti. Kazan ile İmamoğlu golf oynamak için de sözleştiler. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Milli Golfçü Mehmet Kazan'a Nutuk

AJANSSPOR - HABER

İstanbul Büyükeşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şampiyon milli golfçü Mehmet Kazan'ı ağırladı. İmamoğlu, Avrupa Engelliler Golf Birliği'nin (EDGA) Almanya’da, Çekya’da ve Hollanda’da düzenlediği turnuvalardan 7 kupayla dönerek, tüm ülkeyi gururlandıran İBB Ağaç ve Peyzaj AŞ çalışanı ve milli golfçü Mehmet Kazan ile Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Ali Sukas’ı makamında konuk etti. 

İmamoğlu'nda altın ve Nutuk hediyesi

Kazan’ı büyük başarılarından dolayı tebrik eden İmamoğlu, şampiyon golfçüye altın, Nutuk, İstanbul ve spor konulu İBB yayını kitap seçkisi hediye etti. Kazan da  İmamoğlu’na yeni şampiyonluklar elde edeceğinin sözünü vererek, imzalı golf topu armağan etti. Mayıs'ta Almanya’da gross ve net kategorilerinde iki ayrı 2’ncilik, Haziran'da Çekya’da dört ayrı 1’incilik ve Temmuz'da da Hollanda’da şampiyonluk alan Kazan’ı tebrik eden İBB Başkanı İmamoğlu, "Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"Yeni hedef olimpiyat"

Kazan da “En son Çekya’da 1’inci oldum. Bu sene 4’te 3 yaptık. İlkleri başarıyoruz. Gayret önemli ama destek olmadan da olmuyor. Bu anlamda İBB ailesinin içinde olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Birlikte başarıyoruz. Nezdinizde Genel Müdürümüz Ali Sukas’a ve mesai arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağını olimpiyata dikeceğiz. Hedef, olimpiyat" dedi. İmamoğlu da Kazan’a, “Arkadaşlar o fırsatı ve ortamı sağlıyor ama esas olan, senin gayretin ve emeğin” şeklinde karşılık verdi.  

İmamoğlu ile golf oynayacak

Türkiye Golf Federasyonu’nun Silivri’deki tesislerinde idman yaptığını belirten Kazan’a Başkan İmamoğlu, “İstanbul bu anlamda yetersiz kalmış durumda. Kaldı ki golfün topluma en hızlı yayılacağı yer de İstanbul. Toplumun her kesimine de yaptırabiliriz aslında. Hazır şampiyonumuz da var; örnek olur, anlatır, gençlerin ve çocukların eğitimine katkı sunar” dedi. Başkan İmamoğlu, Kazan’la birlikte belirlenecek bir günde golf oynamak için de sözleşti.

Senin için hazırladığımız haberler