Ciro Immobile Lazio taraftarının saldırısına uğradı!

Akın Ungan
16.03.2024 - 16:31 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 16:46

Lazio'nun yıldız futbolcusu Ciro Immobile, çocuğunun okulunun önünde taraftarının saldırısına uğradı. Lazio Başkanı açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ciro Immobile Lazio taraftarının saldırısına uğradı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A ekiplerinden Lazio'da forma giyen Ciro Immobile, istenmeyen bir olayla karşı karşıya geldi. Bu sezonki performansıyla çokça eleştirilen yıldız futbolcu taraftarın saldırısına uğradı.

Immobile taraftarın saldırısına uğradığını açıkladı

Lazio kaptanı, 4 yaşındaki oğlunu okula götürürken, okulun önünde bir grup taraftarın saldırısına uğradığını duyurdu.

Okulun yakınlarında meydana gelen olayda bir grup Lazio taraftarı Ciro Immobile'ye ailesinin yanında ağır hakaretler yağdırdı ve fiziksel saldırıda bulundu.

İlgini Çekebilir
Dallas, gerçek VAR kayıtlarını dinleyince çıldırdı! Bitigen ile diyaloğu gündem oldu
Habere Git

Ciro Immobile, kendisine saldıran kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Sarri'nin gidişinden sorumlu tutuluyor

Bu sezon, eski performansının uzağında kalan Ciro Immobile, Lazio'daki kötü gidişatın ana sorumlusu olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz günlerde Lazio ile yollarını ayıran teknik direktör Maurizio Sarri'nin istifası tüm okları Immobile'ye çevirmişti.

Immobile'nin iletişim ekibinden açıklama

Immobile'nin iletişim ekibi, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ciro Immobile, eşi Jessica ve 4 yaşındaki oğlu Mattia, oğlunun okulunun önünde bir grup insan tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. Tüm bunlar, ne yazık ki, Ciro Immobile'ye karşı nefret dolu sözler yayan ve aynı zamanda gerçekle hiçbir ilişkisi olmayan iddiaları haberleştiren bazı medya ve gazeteciler tarafından sosyal kanalları aracılığıyla desteklenen nefret kışkırtmasının ardından gerçekleşti"

İlgini Çekebilir
Okan Buruk ile yeni anlaşma! Avrupa kapısını açık bıraktı
Habere Git

Lazio Başkanı'ndan flaş tepki

Lazio Başkanı Claudio Lotito, Immobile'ye yapılan saldırı hakkında konuştu. Lotito, "Bu her gün başıma geliyor, 20 yıldır göz önündeyim. Bana ve aileme her gün ölüm tehditleri geliyor. Ben 8 bin çalışanı olan bir şirketin başkanıyım ve böyle bir yaygara koparmıyorum. Daha fazla konuşmayacağım" ifadelerini kullandı.

Sarri'nin istifasında soyunma odasını göstermişti

Lazio Başkanı, daha önceki açıklamasında Sarri'nin istifası hakkında futbolcuları işaret etmişti. Lotito "Bazılarının davranışları yüzünden kendini biraz ihanete uğramış hissetti. Grupta garip bir şeyler var. Bayern'i yenen ve Udinese'ye karşı kaybeden bir takım... Kendinize bir soru sorun ve bir cevap verin" demişti.

Lazio'nun ligdeki durumu

Serie A'da 28 maça çıkan Lazio, 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 40 puan topladı ve ligin 9'uncu sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler