Fatih Terim ilk maçını kazandı ! Panathinaikos, PAS Giannina maç sonucu

Akın Ungan
03.01.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 01:47

Teknik direktör Fatih Terim, Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos ile ilk maçına çıktı. Panathinaikos, PAS Giannina karşısında 2-0 kazandı. Maç sonucu, yazılı özet.

Fatih Terim ilk maçını kazandı ! Panathinaikos, PAS Giannina maç sonucu

AJANSSPOR HABER

Türk futbolunun en önemli teknik direktörlerinden Fatih Terim, yeni takımı Panathinaikos ile ilk maçına çıktı. Yunanistan Ligi'nin 16'ıncı haftasında evinde PAS Giannina'yı konuk eden Panathinaikos, maçı 2-0 kazandı.

Terim Yunanistan'a 3 puanla "Merhaba" dedi

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun "İmparator" lakaplı teknik direktörü Fatih Terim, yeni takımı Panathinaikos ile çıktığı ilk maçı kazanmayı başardı. PAS Giannina'yı deviren Terim'in öğrencileri, sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Gol perdesi 25'te açıldı

Karşılaşmanın gol perdesi 25'inci dakikada açıldı. Bernard'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ioannidis sağ ayağıyla sert bir vuruş yaparak topu yakın köşeden ağalra gönderdi.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı, kriz çözüldü! Bardakcı için 250 bin Euro ödendi
Habere Git

Fişi Vilhena çekti

Panathinaikos, Vilhena'nın müthiş golüyle 48'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Cantalapiedra Fernandez altıpasa doğru ortaladı. Savunmadan sekjen top ceza sahası yayına düştü. 

Mladenovic topu kafayla yanındaki Vilhena'nın önüne çevirdi. Tecrübeli oyuncunun gelişine sağ ayağıyla sol köşeye doğru yaptığı sert vuruşta top ağlara gitti.

"Kısa bir süredir buradayım ama..."

Maçın ardından konuşan Fatih Terim, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Oyuncuları gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık ve her maç daha iyiye gideceğiz. Kısa bir süredir buradayım ama buna rağmen oyuncularım iyi oynadı. Golün peşinden gittik ve golü bulduk. Önemli bir 3 puan kazandık. Panathinaikos taraftarları bu akşam mutlu olmalı. Biz, güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler