Trabzonsporlu Nevzat Aydın'ın Paylaşımına Eskişehirspor'dan Gekas Yanıtı

Akın Ungan
21.05.2022 - 13:25 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 13:41

Trabzonsporlu Nevzat Aydın, kutlamalara Bakasetas'ın Yunan bayrağı ile katılmasını futbolda hoşgörüye bağlarken, Eskişehirspor'dan Mehmet Şimşek Gekas yanıtı verdi.

Trabzonsporlu Nevzat Aydın'ın Paylaşımına Eskişehirspor'dan Gekas Yanıtı

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında yaşanan imza polemiği devam ediyor. Borçlarından dolayı transfer tahtası kapanan Eskişehirspor, alacaklarından imza istemiş ve bu imzaların alınması durumunda transfer yasağının kalkarak, takımın eski günlerine geri dönebileceğini kaydetmişti.

Trabzonspor imza vermedi

Trabzonspor, Eskişehirspor için geçmiş dönemde imza verdiğini fakat ilerleyen zamanda alacaklarını tahsil edemediğini belirterek, Es Es'in talebini geri çevirdi.

Nevzat Aydın'a Eskişehirspor Başkanı'ndan cevap

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas, şampiyonluk kutlamalarına ülkesi Yunanistan'ın bayrağı ile katıldı. Bu durumu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile futbolda hoşgörüye bağlayan Trabzonsporlu Nevzat Aydın'a, Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek'ten cevap geldi.

Nevzat Aydın: "Bayrak asmayı yasaklamak isteyenlere gelsin"

Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından "Bakasetas’ın Yunanistan bayrağı ile çıkması ayrı bir hoşuma gitti. İşte futbol, hoşgörü bu. Bayrak asmayı yasaklamak isteyenlere gelsin." ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek: "Anadolu takımıyız diyenlere gelsin"

Nevzat Aydın'ın hoşgörü paylaşımına karşılık Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ise "Yunanistan doğumlu Gekas, transfer tahtamızın açılması için Eskişehirspor’a karşılıksız imza verdi. Anadolu takımıyız diyenlere gelsin" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler