Eyüpspor KVC Westerlo'dan Halil Akbunar'ı Transfer Etti

Akın Ungan
10.01.2023 - 23:21 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 23:37

TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor, geçen sezon Göztepe forması giyen Halil Akbunar'ı KVC Westerlo'dan transfer etti. Akbunar, 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Eyüpspor KVC Westerlo'dan Halil Akbunar'ı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Sezon başında yaptığı takviyelerle dikkat çeken Eyüpspor, ara transfer dönemi için çalışmalarına devam ediyor. Spor Toto 1. Lig'de gösterdiği performans ile beğeni kazanan Eyüp temsilcisi, bir futbolcuyu kadrosuna kattı.

Eyüpspor, Halil Akbunar'ı transfer etti

Eyüpspor, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Göztepe'nin formasını giyen, sezon sonunda ise Belçika Ligi'nde yer alan KVC Westerlo'ya transfer olan Halil Akbunar ile anlaşma sağladı. Taraflar, resmi sözleşmeye imza attı.

Sözleşme detayları belli oldu

Eyüpspor, Halil Akbunar transferini resmen duyurdu. 1. Lig temsilcisi, tecrübeli kanat oyuncusu ile imzalanan sözleşmenin detaylarını açıkladı. Yapılan açıklamada Halil Akbunar ile 3,5 yıllık kontrat imzalandığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! Görüşmeler başladı
Habere Git

Eyüpspor transferi duyurdu

Yapılan paylaşımda, "Eyüpspor’umuza Hoş Geldin Halil Akbunar!" denildi. Açıklamanın devamında ise "Eyüpspor’umuz, KVC Westerlo'dan Halil Akbunar'ı 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Halil Akbunar'a hoş geldin diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

4 büyükler istedi, Göztepe vermedi! Halil Belçika'ya gitti

Halil Akbunar, Süper Lig'de kötü bir performans gösteren Göztepe'de parlayan isimler arasında yer aldı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon sergilediği futbol ile 4 büyüklerin radarına girdi. İzmir temsilcisinin Halil Akbunar'ı düşük bir ücrete vermek istememesi üzerine transfer yolları tıkanırken Halil, Belçika'ya gitti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ayrılık! Bir futbolcunun sözleşmesi feshedildi
Habere Git

Halil Akbunar'ın kariyeri

9 Kasım 1993 doğumlu Halil Akbunar, Balçova İdman Yurdu ve Antalyaspor altyapılarında yetişti. Göztepe'nin alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Göz Göz'de profesyonel olan sağ kanat, Elazığspor'da kiralık dönemin ardından İzmir'e geri döndü.

Kariyeri boyunca 355 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 55 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 65 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Halil Akbunar 45 maçta sarı kart, 4 maçta da direkt kırmızı kart gördü.

Halil Akbunar'ın bu sezonki performansı

Bu sezon ise KVC Westerlo ile 15 resmi müsabakada görev alan Halil Akbunar, 3 kez gol sevinci yaşadı. 4 defa asist kaydeden milli futbolcu, 3 karşılaşmada sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler