İmzalar sezon sonu!

14.05.2017 - 09:09 | Son Güncellenme: 14.05.2017 - 09:09

Başkan Fikret Orman, kulüple sözleşmeleri gelecek sezon sona erecek olan Oğuzhan ve Tolgay’la 3+2 yıllık yeni kontrat konusunda el sıkıştı. Orman’ın, “Şampiyonluğu yaşayalım, imzaları atalım” diyerek anlaşmaları sezon sonunda resmiyete dökme kararı aldığı bildirildi.

 

Beşiktaş Yönetimi, bu sezon ortaya koydukları başarılı performanslarla dikkat çeken 2 yıldızıyla sözleşme uzatmak için harekete geçti. Daha önce; Tolga Zengin, Dusko Tosic ve Ricardo Quaresma’yla nikah tazeleyen yönetim, son olarak dev kulüplerin radarında bulunan Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan’ın da kontratlarını yenilemek için düğmeye bastı.

Bu konuda iki futbolcuyla da görüşen Başkan Fikret Orman’ın, sözlü olarak anlaşmaya vardığı bildirildi. Siyah-Beyazlılar’la olan sözleşmeleri gelecek yaz ayında bitecek olan futbolcularla 3+2 yıllık kontrat konusunda mutabakata varan Başkan Orman, anlaşmaları resmiyete dökmek için ise sezon sonu için sözleşti.

‘Sezon sonunda çifte keyif’

Orman’ın bu 2 futbolcuyla yaptığı görüşmede, “Burada imzalar sadece kağıtlara değil aynı zamanda gönüllere de atılır. Adım adım şampiyonluğa yürüyoruz ve ligde üst üste ikinci kez bu zaferi yaşadıktan sonra hemen imzaları atalım. Sezon sonunda çifte keyif yaşayalım” diyerek oyuncularını ikna ettiği öğrenildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler