İmzayı atalı 10 gün oldu, transfer yarışı başladı! Flaş Kerem Aktürkoğlu iddiası

12.09.2024 - 15:27 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 15:32

Geçtiğimiz günlerde Portekiz ekibi Benfica ile 5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İmzayı atalı 10 gün oldu, transfer yarışı başladı! Flaş Kerem Aktürkoğlu iddiası

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan 12 milyon Euro bedelle Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'na İngiliz ekiplerinin kanca taktığı ileri sürüldü.

İngiliz ekipleri şimdiden peşine düştü

İspanyol basınından Fichajes'de yer alan habere göre, Birçok Ada ekibinin Lizbon'da maçları izleyeceği ve gelecek sezon Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için yarışacağı belirtildi.

Benfica bunu hep yapıyor

Öte yandan Benfica'nın daha önce bu tarz transferleri sıklıkla yaptığı ve oyuncuları parlatarak yüksek bedellerle satışlar kaydettiği ifade edildi.

Bir sezon sonra transfer olacak iddiası

Haberin detayında yer alan bilgide ise 25 yaşındaki milli futbolcunun Portekiz'de geçireceği 1 sezonun ardından İngiltere'ye transfer olacağı aktarıldı.

Galatasaray da yüzde 10 kazanacak

Galatasaray, 12 milyon Euro'luk bonservis bedelle sattığı Kerem Aktürkoğlu'nun sonraki satışının karından %10 pay alacak.

2021-2021 sezonunda 24 Erzincanspor'dan sarı kırmızılılara katılan milli futbolcu, 179 maçta süre aldı ve 46 gol atıp, 42 de asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Trendyol Süper Lig'de çıktığı 3 maçta ise 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler