İmzayı attı, düşüşe geçti! Fenerbahçe'den Dirar kararı...

28.07.2020 - 09:47 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 09:56

Fenerbahçe'de Nabil Dirar'ın durumu tartışma yarattı. Performansında ciddi düşüş gözlenen futbolcunun gözden çıkarıldığı gündemde. Dirar, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Transfer teklifleri aldı mı?

İmzayı attı, düşüşe geçti! Fenerbahçe'den Dirar kararı...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de Damien Comolli ve Ersun Yanal, Nabil Dirar'ın sarı-lacivertlilerde devam etmesi önerisinde bulunmuş ve yönetim de Faslı futbolcu ile 2 yıllık kontrat imzalamıştı. Dirar'daki düşüşün sebebi ne? Fenerbahçe'nin Dirar konusunda bir pişmanlığı var mı? Detaylar haberde...

Dirar tartışılmaya devam ediyor

2017 yaz ayı transfer döneminde Monaco’dan transfer edilen Nabil Dirar, ilk geldiği günden bu yana tartışılıyor. İnişli çıkışlı bir grafiğe rağmen Dirar’dan ne kendisini takıma katan Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal vazgeçti. İkisi de sağ kanatta Faslı oyuncudan vazgeçmedi.

Comolli ve Yanal istedi, imza attırıldı

Sarı-lacivertli yönetim, sözleşmesi sona erecek Dirar için teknik heyetten bir rapor istedi. Sportif direktör Comolli ile Yanal’ın verdiği “Dirar ile sözleşme yenilenmeli” raporu sonrasında oyuncuya iki yıllık imza attırıldı.

Rahat tavırlarıyla tepki çekti

Bu anlaşma imzalandıktan sonra futbolcu da ciddi bir düşüş yaşandı. Özellikle pandemi sonrası maç içi ve dışındaki rahat tavırları tepki çekmeye başladı.

Teklif gelirse Dirar gönderilebilir

Son olarak Emre Belözoğlu ile antrenmanda gerginlik yaşayan futbolcu, idmandan çıkarılmıştı. Skorer'in haberine göre; yeni sezonda benzer tavırlara ve kötü performansına tahammülü olmayan sarı-lacivertliler, futbolcu için teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirecek.

Dirar bu sezon kaç maçta oynadı? 

Geçen sezon 19 maçta 1 gol 4 asistlik performans sergileyen Dirar, 2019-20 sezonunda ise 33 maçta 2 asist yaptı. Dirar, ilk geldiği sezon olan 2017-18 sezonunda 37 maçta 5 gol 8 asistle takımına katkı verdi. Dirar'ın ilk geldiği sezonu, Fenerbahçe'de şu ana kadarki en iyi sezonu oldu.

Ozan Tufan'da düşüş var mı?

Ozan Tufan 'ın da benzer bir düşüş içinde olduğu gündeme geldi. Pekiyi, Ozan Tufan bu sezon kaç gol attı, kaç asist yaptı? 

Sarı-lacivertlilerin milli futbolcularından Ozan Tufan, 33 maçta 5 gol 8 asistlik bir performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler