Fenerbahçe Diego Rossi'nin Golü ile Rizespor Karşısında Öne Geçti

Akın Ungan
22.04.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 21:07

Fenerbahçe'nin MLS ekiplerinden Los Angeles FC'den transferini tamamladığı Diego Rossi, Çaykur Rizespor maçında gol atarak, takımını öne geçirdi. İşte detaylar.

Fenerbahçe Diego Rossi'nin Golü ile Rizespor Karşısında Öne Geçti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele gol ile başladı. Sarı-Lacivertliler, ev sahibi ekip karşısında 9. dakikada öne geçti.

Rossi attı, Fener öne geçti

Mert Hakan ceza sahası dışı sol çaprazından vuruşunu yaptı. Kaleci Gökhan topu çıkardı. Ceza sahası içi sağ çaprazında topu kontrol eden Serdar Dursun, arkasındaki Diego Rossi'yi gördü. Rossi'nin sağ ayağıyla yaptığı vuruşta savunmaya da çaran top kaleci Gökhan Akkan'ın ayaklarının arsından ağlara gitti.

Fenerbahçe'de en fazla ilk golü atan oldu

Diego Rossi, bu sezon deplasmanda en fazla Süper Lig maçının ilk golünü atan Fenerbahçe oyuncusu olmayı başardı. 24 yaşınndaki kanat oyuncusu, bu sezon 5. kez gol sevinci yaşadı. Rossi ayrıca 8 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim olmuştu.

Geçtiğimiz hafta bonservisi alındı

Diego Rossi, sezon başında MLS ekibi Los Angeles FC'den kiralık olarak Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta 24 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun bonservisini aldı.

KAP'a bildirildi

Sarı-Lacivertliler, konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "2021-22 Sezonu başından beri kadromuzda kiralık olarak forma giyen profesyonel futbolcu Diego Rossi'nin, 5.500.000 Euro bonservis bedeli karşılığında kalıcı olarak kadromuza katılması konusunda Major League Soccer (MLS) ile mutabık kalınmıştır."

"Oyuncu ile 31.05.2025 tarihinde sona erecek; 2022-23, 2023-24 ve 2024-25 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Senin için hazırladığımız haberler