İmzayı attı, o ismi andı

12.02.2020 - 19:45 | Son Güncellenme: 12.02.2020 - 16:46

Teknik direktör Bülent Korkmaz, İttifak Holding Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Korkmaz, eski teknik direktör Aykut Kocaman'a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine ikinci başkan Selçuk Aksoy, teknik direktör Bülent Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Selçuk Aksoy neler dedi?

Resmi imzaların atılmasının ardından bir konuşma yapan Selçuk Aksoy “Konyaspor hedefleri doğrultusunda belli bir başarıya koşan bir camia. Maalesef beklenen skorların gelmemesi, beklentilere karşılık verememek bizi bu duruma getirdi. Aykut hocamızla karşılıklı yollarımızı ayırdık. Biz ona teşekkür ettik o bize teşekkür etti. Bundan sonraki hayatında Aykut hocamıza başarılar diliyoruz. Pazar günü yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda yetki aldık ve birkaç görüşme neticesinde takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz Bülent hocamızla anlaşma sağladık. Ümit ediyorum Konyaspor bütün camiasıyla başarılara koşarak, emin adımlarla özlenen hedeflere ulaşacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi.

Bülent Korkmaz'ın açıklamaları

Yeni teknik direktör Bülent Korkmaz ise; “Biz ekip olarak çok şanslıyız diyebilirim. Çünkü çok güzel bir şehre, tesisleri ve stadyumu çok güzel olan ve taraftarıyla bir bütün olan futbol şehrine geldik. Burada olmaktan ekip olarak çok mutluyuz. Tabi bu durumu güzel sonuçlar alarak taçlandırmamız gerekir. Özellikle Aykut Hocama, ağabeyime teşekkür ediyorum. Burada çok önemli başarılara imza attı. Kendisi bize yol gösterdi. Biz de inşallah ileride bu başarıları yakalarız. Ekip olarak hedefimiz budur. Konyaspor taraftarıyla, yönetimiyle başarıları hak ediyor. O kadar güzel tesisler ve stadyum var ki, biz buraya başka takımların başında da geldiğimizde etkileniyorduk. Bize verilen bu görev için tekrar teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.

Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın yardımcılıklarını Tamer Sivrikaya, Cengiz Demirel, Ercan Kılıç, Mustafa Sarp ve Nezih Ali Boloğlu yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler