Galatasaray'dan Umut Bozok İçin 5 Milyon Euro | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
06.06.2022 - 12:31 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 12:40

Galatasaray haberleri... Galatasaray camiasının önden gelen isimlerinden olan İnan Kıraç'ın, mirasının önemli bir bölümünü kulübe bağışlayacağı yönünde. Detaylar.

Galatasaray'dan Umut Bozok İçin 5 Milyon Euro | Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Ben Galatasaray'da pek çok seçim öncesi sürece şahitlik ettim. Tabana tabana zıt adayların yarışlarını izledim. Ancak birebir aynı tabandan iki aday olmasına rağmen bu kadar sert bir yarış süreci pek hatırlamıyorum. Üstelik bunu Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu da yapmıyor, ateşi çevrelerindeki insanlar sürekli körüklüyor. En yakın arkadaşlar birbirlerine tavır alıyor... Üye gruplarında ağır tartışmalar yaşandığını da duyuyoruz... Seçim gününe kadar umarım ortam biraz yumuşar... Şimdi gelelim vaatlere...

Dursun Özbek, Bankalar Birliği anlaşmasına sıcak bakmıyor

Adaylardan Dursun Özbek, kendi döneminde başlattığı gayrimenkul projelerini Erden Timur ile sırt sırta verip hem tamamlama hem de maksimum gelir elde etmeyi hedefliyor. Bankalar Birliği anlaşmasına sıcak bakmıyor, saha içerisinde yüksek başarı vurgusu yapıyor. 

İnan Kıraç ve miras

Eşref Hamamcıoğlu tarafında son günlerde yükselen ses ise çarşamba günü çok olağanüstü açıklamaların olacağı yönünde. Uluslararası bir teknik direktör açıklanma iddiası bir yana iddialardan biri İnan Kıraç'ın mirasının önemli bir bölümünü kulübe bağışlayacağı yönünde... Bir diğeri arazi bağışlayacağı, bir diğeri stada sponsor olacağı yönünde... Bu iddialardan biri somutlaşır mı bilemiyorum ama camida bu düzeyde beklenti oluşmuş durumda...

Şu an ilk sandıklarda Hamamcıoğlu'nun, yeni sandıklarda Dursun Özbek'in baskın olduğu gözleniyor. Cuma gecesine kadar daha az hata yapanın ve daha alçakgönüllü hareket edenin kendi listesine avantaj sağlayacağını düşünüyorum.

Umut Bozok için 5 milyon Euro!

Geride kalan sezonda Kasımpaşa'da harikalar yaratan Umut Bozok için, Galatasaraylı profesyonellerin 5 milyon Euro'da el sıkıştığı iddiası geldi kulağıma. 

İlgini Çekebilir
Seri, Galatasaray için hazır! İşte istediği rakam...
Habere Git

Henüz anlaşma yok

Bu konuyu mevcut sorumlu yöneticiye sordum. Henüz resmi bir anlaşma olmadığını söyledi. 12 Haziran'da yeni gelecek yönetime tüm konuları rapor edip transferi de onların inisiyatifine bırakacaklarmış. Sportif Direktör Sensibile'nin ise yurt dışından isimlerle görüşmelerini sürdürdüğü bilgisi anlatıldı. 

İlgini Çekebilir
Çebi'den, Koç'a yılın transfer çalımı! Anlaşma sağlandı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler