İnan Kıraç'tan olay Galatasaray açıklaması! Yeni başkan...

09.03.2019 - 16:02 | Son Güncellenme: 09.03.2019 - 19:02

İnan Kıraç'tan olay Galatasaray açıklaması! Yeni başkan...

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı ve işadamı İnan Kıraç, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Telegol'e konuşan Kıraç artık çok yorulduğunu ve gelecek kongreden sonra bütün bağını koparacağını ve Galatasaray Vakfı'nı da bırakacağını dile getirdi. İnan Kıraç'ın açıklamaları şu şekilde; 

İnan Kıraç yönetimi ibra edecek mi?

Benim ne yapacağımdan çok üyelerin ne yapacağı önemli. Benim daha önceden programlanmış Fransa’da bir toplantım var. O yüzden çok istememe rağmen mali kongrede olamayacağım. Çeşitli konuşmalar oluyor. Biraz sıkıntılı bir durum var.

"Olumsuz durumun çözülmesi lazım"

147 yeni mezun çocuğumuzun üye olamaması camiada büyük üzüntü ve probleme sebep oldu. Bu olumsuz durumun çözülmesi lazım.

İnan Kıraç'tan ayrılık açıklaması

Geçen kongreyi yöneten divan başkanını yönetim disipline sevk etti. Galatasaray’da böyle bir şey ilk defa oluyor. Herkese müjdeyi veriyorum. Artık çok yoruldum bu işlerden. Son bir kongreden sonra bütün bağımı koparacağım. Zaten Galatasaray vakfını da bu yolla bırakıyorum.

"Eşref Hamamcıoğlu'nu başkanlık için ikna etmeye çalışıyoruz"

Adayımız var. Şu andaki divan başkanını (Eşref Hamamcıoğlu) arkadaşımızı başkanlık için ikna etmeye çalışıyoruz. 

Seçim var mı sorusuna flaş yanıt: "Kimse liselileri küçük görmesin"

Son bir şey söyleyeyim; hiç kimse Galatasaray liselileri küçük görmesin. Yok saymaya da kalkmasın. Bunun sonuçlarına katlanır.

Senin için hazırladığımız haberler