İndirim talebine kulaklarını tıkadılar!

07.12.2020 - 10:10 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 11:42

Beşiktaş'ta Adem Ljajic ve Domagoj Vida'nın geleceği merak konusu oldu. Yönetim hem Ljajic hem de Vida'dan fedakarlık beklese de oyuncular indirime yanaşmıyor. Peki, Vida ve Ljajic takımda kalacak mı, ayrılacak mı?

İndirim talebine kulaklarını tıkadılar!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta forma giyen Domagoj Vida ve Adem Ljajic, takımda en çok gelir elde eden futbolcuların başında geliyor. Yönetim iki futbolcuyla indirim konusunu görüştü. Beşiktaş'a ne yanıt verdiler? İşte detaylar...

Vida ve Ljajic ile yeni görüşme

Fanatik'in haberine göre; en fazla maaşı kazanmalarına rağmen takıma verdikleri katkıyla beklentilerin altında kalan Domagoj Vida ve Adem Ljajic için yeni görüşmeler yapıldı. 

Beşiktaş yönetimi indirim talebini yineledi

Yönetim, kulüpten 3 milyon 250 bin Euro kazanan Ljajic ve 3.7 milyon Euro gelir elde eden Vida’nın menajerleriyle yaptığı toplantılarda indirim talebini yineledi.

Futbolcular ayrılığa sıcak bakmıyor

Ancak; 2 taraftan da olumsuz yanıt aldı. Öte yandan kulüple sözleşmesi devam eden oyuncuların, ara transferde de ayrılık gibi bir düşüncelerinin bulunmadığı belirtildi.

Vida bu sezon kaç maçta oynadı?

Domagoj Vida, Beşiktaş'ta bu sezon toplam 10 maçta 843 dakika süre aldı. 9 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Vida, skora herhangi bir katkı yapmadı. Vida, Konyaspor maçında yaptığı hatalar sebebiyle de sert eleştirilere maruz kalmıştı. Hırvat oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

Adem Ljajic bu sezon kaç maçta oynadı?

Beşiktaş'ta Adem Ljajic bu sezon 8 maçta 254 dakika süre aldı. Skor üretemeyen Adem Ljajic, fizik olarak da teknik direktör Sergen Yalçın'ın beklentilerinin altında. Ljajic'in sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler