İndirime soğuk, Beşiktaş'a sıcak!

14.05.2020 - 09:00 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 09:03

Beşiktaş yönetimi, futbolcularından mali açıdan anlayış bekliyor. Siyah-beyazlılara devre arasında transfer olan Kevin Prince-Boateng'in geleceği de merak konusu oldu. Futbolcu, indirim konusunda henüz olumlu bir dönüş yapmadı.

İndirime soğuk, Beşiktaş'a sıcak!

Beşiktaş’a ara transfer döneminde katılan Kevin Prince-Boateng’in siyah-beyazlı takımdaki geleceği merak konusu oldu. Boateng, mali açıdan problemlerle uğraşan Beşiktaş’ta kalacak mı? İndirim yapmayı kabul ediyor mu? Yaşanan gelişmeler ve detaylar haberde…

Beşiktaş’ta kalmak istiyor

Ekonomik olarak zor zamanlardan geçen Beşiktaş, takımın yıldız isimlerinden Boateng'in 10 maç oynaması halinde 1 yıl uzayacak anlaşmasında indirime gitmek istiyor ancak Ganalı oyuncu buna yanaşmıyor.

Boateng indirime sıcak bakmıyor

Skor’da yer alan habere göre; geldiği günden bu yana Beşiktaş'ta oynamaya dair sıcak mesajlar veren yıldız futbolcunun cephesinden sızan bilgiler bu kez olumsuz.

Takımda kalırsa Boateng kaç para kazanacak?

Boateng, Beşiktaş'ta devam etmek istese de indirime sıcak bakmıyor. Anlaşmaya göre tecrübeli oyuncu, 10 maçta oynarsa kontratı, 1.7 milyon Euro garanti ücretle bir yıl daha uzayacak.

Yönetim, Boateng’e nasıl bir öneride bulunuyor?

Mali sıkıntıda olan Beşiktaş, bunu 800 bin Euro bandına çekmek istese de Boateng'in, böyle bir rakamı kesinlikle kabul etmeyeceği belirtiliyor.

Boateng, Beşiktaş’ta kaç gol attı?

Beşiktaş’ta bu sezon 6 maçta 373 dakika süre alan futbolcu, 2 kez rakip ağları havalandırdı.

Köklü takımlarda oynadı

Tecrübeli oyuncunun kariyerinde Barcelona, Fiorentina, Milan ve Schalke gibi takımlar bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler