İnegöl Belediyespor, Berkan Bozan'ı renklerine bağladı

28.08.2018 - 20:57 | Son Güncellenme: 28.08.2018 - 20:57

İnegöl Belediyespor, Malatya Büyükşehir Belediyespor'dan pasör Berkan Bozan'ı bir yıllığına renklerine bağladı.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, 1. Lig ekiplerinden Malatya Büyükşehir Belediyespor'dan pasör Berkan Bozan ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

İnegöl Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Beyhan, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Berkan Bozan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Berkan'ın takıma katkı sağlayacağından emin olduklarını ifade eden Beyhan, şöyle konuştu:

"Berkan Bozan ile anlaşma sağladık. 1991 Eskişehir doğumlu. Kendisi Beşiktaş altyapısından yetişmiş, Ziraat Bankası, Afyon ve Malatya'da voleybol oynamış. Bundan sonraki süreçte de inşallah İnegöl Belediyespor için ter dökecek. Berkan kardeşimiz aynı zamanda Ümit ve A Milli Takım formalarını da terletmiştir. İnşallah bu sezon ekibimize katkılar sağlayacaktır. Kendisine hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum."

Berkan Bozan ise İnegöl Belediyespor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirerek, "Senelerdir zaten Efeler Ligi'nde olan ve tecrübeli, lige hakim bir kulüp. Konaklama, tesis, çalışma gibi birçok imkanı mükemmel. İnşallah sağlıklı, başarılı, güzel bir sezon geçiririz. Anlaşmanın iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Berkan, daha sonra kendisini bir yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.



Senin için hazırladığımız haberler