İnegöl Belediyespor, Gert Van Walle'yi transfer etti

06.09.2018 - 21:38 | Son Güncellenme: 06.09.2018 - 21:38

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Belçikalı oyuncu Gert Van Walle'yi transfer etti.

İnegöl Belediyesi ve İnegöl Belediyespor Kulübünün başkanı Alper Taban, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, transferlere devam ettiklerini ve Gert Van Walle ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Walle'nin, kariyeriyle göz dolduran bir oyuncu olduğunu belirten Taban, şöyle konuştu:

"Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Gert Van Walle ile sözleşme imzalamak üzere bir aradayız. Kendisi Türkiye'de ilk defa İnegöl Belediyespor takımımızda görev yapacak. Belçika Milli Takımı'nda 165 maçın üzerinde forma giymiş ve kariyeri başarılarla dolu olan bir kardeşimiz. Kendilerine burada oldukları için teşekkür ediyorum. İnşallah takımımıza güç katacaktır. Transferimizin kulübümüze ve beraberinde şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Gert Van Walle ise Türkiye'de ve İnegöl Belediyespor'daki ilk izlenimlerinin olumlu olduğunu dile getirerek, "Antrenman alanları açısından imkanları geniş bir kulüp. Sıkı çalışmak zorundayız. Tüm imkanları göz önünde bulundurduğumuzda iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Artık bu sonuçları almak bize bağlı. Sıkı çalışıp kulübün hedeflerine ulaşması için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Walle, daha sonra kendisini bir yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler