İnegölspor, Taşkın Güngör'le anlaştı..

14.10.2015 - 16:49 | Son Güncellenme: 14.10.2015 - 16:49

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor'da, teknik direktörlük görevine Taşkın Güngör getirildi.

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, takımı 2011-2012 sezonunda 3. Lig'de şampiyon yapan teknik direktör Göngör'le bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi. 

Eski teknik direktörleri Serhat Güller'e kulübe yaptığı katkıdan dolayı teşekkür eden Güç, şöyle konuştu:
"Serhat Güller bizim için değerli bir hoca. İnegölspor'a, futbolcuyken de teknik direktörken de verdiği hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Taşkın Güngör hocamızın yeni görevi hayırlı olsun. Kendisiyle bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladık. Taşkın hoca savaşan, mücadeleyi bırakmayan, takımını, futbolcusunu düşünen bir kişiliğe sahip. Hedefimizden şaşma yok. Şu anda 5 puan ile 15. sıradayız. İyi bir durumda değiliz ama tahmin ediyorum bundan sonra rüzgar tersten esecek."

Taşkın Güngör ise yeniden İnegölspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Takımı daha iyi yerlere taşımak için elinden gelen çabayı göstereceğini vurgulayan Güngör, "Her iki taraf için de hayırlı olsun. İyi günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Allah'ın yardımıyla çok çalışarak hedeflerimize varırız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler