FIFA Başkanı Infantino'dan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi Sözleri

Akın Ungan
20.11.2022 - 16:41 | Son Güncellenme: 20.11.2022 - 16:48

FIFA Başkanı Gianni Infantino, 2022 Dünya Kupası öncesi Portekizli Cristiano Ronaldo ve Arjantinli Lionel Messi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

FIFA Başkanı Infantino'dan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi Sözleri

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası, bu akşamki açılış maçıyla resmen başlıyor. FIFA Başkanı Gianni Infantino, dev turnuva öncesi açıklamalarda bulundu. Infantino'nun yıllarca aralarındaki rekabetle dünya futbolunun zirvesine oturan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında söylediği övgü dolu sözler dikkat çekti.

"Gelmiş geçmiş en iyi Dünya Kupası olacak"

Infantino, "Hepimiz Dünya Kupası için çok heyecanlıyız. Gelmiş geçmiş en iyi Dünya Kupası olacak. Katar hazır, şehir hazır. Sanatsal değeri olan statlar hazır. Metrolar, taraftar alanları gerçekten çok güzel." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
İki yüzlüler Dünya Kupası'nda son dans
Habere Git

"Umarım emeklilik kararı almazlar"

Portekiz Milli Takımı kaptanı Ronaldo ve Arjantin Milli Takım kaptanı Mesi hakkında konuşan FIFA Başkanı, "Öncelikle umarım emeklilik kararı almazlar. Bence hala üst düzey futbol oynayabilecek seviyedeler. Ronaldo ve Messi son 15 yılda yaptıklarıyla eşsiz futbolcular olduklarını gösterdi. Bu nedenle mümkün olduğunca oynamaya devam etmelerini istiyoruz. Futbolu bırakmadan efsane mertebesine ulaştılar." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler