Gianni Infantino, Nusret Gökçe'yu sildi!

Feride Kara
26.12.2022 - 15:28 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 15:51

Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girerek oyuncularla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe için FIFA soruşturması sürerken Gianni Infantino'dan bir hamle geldi

Gianni Infantino, Nusret Gökçe'yu sildi!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'in Fransa'yı penaltı vuruşları sonrasında mağlup ederek kupayı kazandı. Törene Nusret Gökçe ise hareketleriyle damga vurdu. 

Infantino Nusreti'i takipten çıktı

Olayların yaşanmasının ardından FIFA Başkanı Gianni Infantino, kişisel Instagram hesabından takip ettiği Nusret Gökçe'yi takipten çıktı. Sky Sports muhabiri Kaveh Solhekol, Twitter'da yaptığı bir paylaşımla buna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı; "FIFA Başkanı Gianni Infantino şu anda Instagram'da 303 kişiyi takip ediyor. Bunlardan biri Salt Bae idi. Artık değil. Takibi bıraktı." 

 
 
 

FIFA soruşturma başlattı

Nusret Gökçe Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya inmiş ve Lionel Messi'nin peşine takılarak fotoğraf çektirmek için ısrar etmişti. Sonrasında ise Angel di Maria'nın elinden Dünya Kupası'nı almaya çalışması ve Dünya Kupası ile fotoğrafını Nicolas Tagliafico'ya çektirmesi sebebiyle tepki çeken Nusret Gökçe hakkında FIFA soruşturma başlatmıştı.

İlgini Çekebilir
Dan Bilzerian, Nusret Gökçe'yi ifşa etti
Habere Git

Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan men edildi

Dünya Kupası finalinde yaşanan olayların ardından Nusret Gökçe ilk olarak 1914 yılından beri düzenlenen bir futbol turnuvası olan Lamar Hunt ABD Açık Kupası'ndan men edildi.

Sadece futbolcular ve teknik heyet dokunabilir

Mevcut Dünya Kupası tasarımı 1974 yılına uzanıyor. Dünyanın en tanınmış spor sembollerinden biri ve paha biçilmez bir simge olarak, orijinal FIFA Dünya Kupası yalnızca futbolcular, teknik heyet ve devlet başkanları tarafından dokunulup tutulabilir.

Salak Nusret olmalı

Manchester United'ın eski kalecisi Ben Foster, YouTube kanalı The Cycling GK'da Nusret Gökçe'ye sert bir tepki gösterdi.  Ben Foster, "Dünya Kupası'nın galibi, salak Nusret olmalı. Tuzlu adamı biliyorsunuz. Maç bittikten hemen sonra sahaya girdi ve etrafta dolaştı. Korkunç, herkesi aşağılıyor ve Martinez'in kolunu tutmaya çalışıyor. Dünya Kupası'nı alıp, eliyle tuz döküyormuş gibi kendisiyle klasikleşen hareketini yapıyor. Ahh, korkunç!" dedi. 

Seni küçük sinsi

Foster ayrıca "Ama hepsinden kötüsü, Messi ile fotoğraf çektirme çabası... Onun kolunu tutuyor ve Messi tamam dediği halde ısrar edip bir anda fotoğraf çektiriyor. Messi bu duruma çok kızdı ve Nusret'e vücut diliyle, 'Bırak beni, seni küçük sinsi!' dedi resmen. Salt Bae; fiyatların fahiş, bifteğin ortalama ve sen tam bir sinsisin!" diyerek öfkesini dile getirdi. 

Rolling Loud Müzik Festivali'nden yasak geldi

ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenecek olan Rolling Loud Müzik Festivali yönetimi Nusret Gökçe'ye yasak getirdi. Festivalin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Biz de Salt Bae'in Mart'taki Rolling Loud LA 2023'e katılmasını yasakladık" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler