İnfantino'ya olay cevap: "Siyaset yapma!"

27.03.2020 - 15:51 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 15:57

Koronavirüs salgını sebebiyle Gianni Infantino'nun yaptığı açıklamaya sert bir tepki geldi. Hem de bu tepkiyi gösteren isim FIFA başkan yardımcısı Alejandro Dominguez'in olması dikkatleri çekti. Dominguez'den Infantino'ya sert bir cevap geldi. İşte o açıklamalar...

İnfantino'ya olay cevap: "Siyaset yapma!"

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu Başkanı ve FIFA başkan yardımcısı Alejandro Dominguez, futbolda alınan koronavirüs tedbirleriyle ilgili konuştu. Alejandro Dominguez, FIFA başkanı Gianni İnfantino’ya tepki gösterdi.

İnfantino: ”Daha az turnuva yapmayı önerdik”

FIFA Başkanı Gianni İnfantino, “Belki bir adım daha geri atabilir ve dünya futbolunda reform yapabiliriz. Daha az turnuva yapmayı ve oyun oynamayı önerdik” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaya, kendisine en yakın isimlerden birinden tepki geldi.

Dominguez: “Siyaset yapma!”

Alejandro Dominguez, ”Bu sözler beni şaşırttı. Şu anda nasıl yardımcı olabileceğimizi konuşmalıyız. Siyasete değil, sağlığa öncelik verin. Düşünceleri sosyal gerçeklikle örtüşmüyor" dedi.

Dayanışma mesajı...

CONMBEBOL Başkanı ayrıca, “Gelecek hakkında konuşmamız doğru değil. Yapmamız gereken şu ana eşlik etmemiz ve bunu bir dayanışma içinde gerçekleştirmemiz” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler