İngiliz basını duyurdu: Barış Alper Yılmaz'ın transferine onay çıktı

23.06.2024 - 16:57 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 17:20

İngiliz basını, Galatasaray'ın EURO 2024'te Türkiye formasıyla mücadele eden yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı Premier Lig ekibinin transfer etmek istediğini duyurdu.

İngiliz basını duyurdu: Barış Alper Yılmaz'ın transferine onay çıktı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından The Telegraph, Premier Lig ekibi Brighton'ın Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istediğini açıkladı. Barış'ı takip eden gözlemcilerin transfere onay verdiği kaydedildi. İşte detaylar...

Brighton'dan Barış Alper Yılmaz'a kanca

Premier Lig ekibi Brighton, transferde rotasını Barış Alper Yılmaz'a çevirdi. İngiliz ekibinin gözlemcilerinin, geçtiğimiz sezondan bu yana Galatasaray'ın yıldızının maçlarını takip ettiği ve transfere onay verdiği ifade edildi.

Çok yönlü olması dikkat çekti

Haber detayında, Barış Alper Yılmaz'ın birçok bölgede forma giyebilmesinin altı çizildi. Barış'ın, Ada ekibinin yeni teknik direktörü Fabian Hürzeler önderliğinde devam eden transfer çalışmalarında listenin üst sıralarında yer aldığı belirtildi.

Hürzeler'in Alman ekibi St. Pauli'de 3-4-3 sistemini tercih ettiği ve Barış Alper Yılmaz'ın kanat, bek ve forvet dahil birçok mevkide forma giyebilmesine vurgu yapıldı.

Talipleri artabilir

EURO 2024'te Türkiye ile 2 maçta forma giyen Barış Alper Yılmaz'ın, performansıyla başka ekiplerin de dikkatini çekebileceği ve Brighton'a bu transferde rakip çıkabileceği ileri sürüldü.

55 maçta 5 farklı mevki

Barış Alper Yılmaz, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıktı. Barış, bu maçların 27'sine sağ kanat, 12'sine sol kanat, 7'sine sol bek ve 6'sına da sağ bek olarak başladı.  24 yaşındaki futbolcu 3 kez de santrfor mevkisinde forma giydi.

Milli futbolcu bu maçlarda 7 kez ağları havalandırırken, 12 kez de asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler