İngiliz basınından Galatasaray'a müjdeli haber! Yıldız oyuncu İstanbul'a...

10.08.2024 - 12:49 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 13:06

Galatasaray'ın transferi için düğmeye bastığı Lucas Digne ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak oyuncudan Cimbom'a olumsuz haber geldi. İngiliz ekibinin oyuncuyu Galatasaray'a göndermek istediği belirtildi. İşte detaylar...

İngiliz basınından Galatasaray'a müjdeli haber! Yıldız oyuncu İstanbul'a...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendoyl Süper Lig'e 2-1'lik Hatayspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray'da çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Lucas Digne'den Cimbom'a olumsuz haber gelmişti. İngiliz ekibinin oyuncuyu Galatasaray'a göndermek istediği belirtildi.

Aston Villa, Digne'yi elden çıkarmak istiyor

İngiliz basınında yer alan haberde; sol bek için Chelsea'den Ian Maatsen'i transfer eden Aston Villa'nın kadrodaki diğer sol bekler Alex Moreno ve Lucas Digne'den birini elden çıkarmak istediği belirtildi.

Galatasaray için ikna edecek

Galatasaray'ın kiralık teklifini cazip bulan Premier Lig ekibi, Fransız futbolcunun ret yanıtıyla sıkıntı yaşadı. Aston Villa'nın Lucas Digne'i ikna ederek bu transferi mümkün kılmaya çalışacağı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı futbolcuyu değerlendirdi: "Kerem böyle oynasa çarmıha gererdiniz"
Habere Git

Villa'nın Galatasaray ile iletişimini koparmak istemediği bildirildi. Bu transferle alakalı ilerleyen günlerde gelişmeler olabileceği ifade edildi.

"Kiralık olarak gitmeli"

Aston Villa'nın unutulmaz futbolcularından Alan Hutton, Lucas Digne için Galatasaray'ın iyi bir opsiyon olduğunu söyledi.

Hutton, İngiliz basınına yaptığı konuşmada, "Galatasaray'ın ilgisi olduğunu biliyorum. Ancak Lucas Digne bu teklifi reddetti. Şu anda Aston Villa kadrosunda üç sol bek var. Lucas Digne'in kiralık gitmesi çözüm olabilir. Kiralık gitmesi de en iyisi çünkü bir takımın üç sol beke ihtiyacı olmaz" yorumunu yaptı. 

Barcelona'da da forma giydi

Fransa milli takımı futbolcusu Lucas Digne, 20 Temmuz 1993 yılında Fransa'da dünyaya geldi. Digne, 2013'e kadar Lille forması giydi. 2013'te PSG'nin yolunu tutan tecrübeli sol bek, 2015'te Roma'ya kiralandı. 2016'da PSG'ye dönen Digne, aynı Barcelona'ya transfer oldu.

2018'de Everton'ın yolunu tutan tecrübeli futbolcu, burada dört sene forma giydi ve 2022'de Aston Villa'nın yolunu tuttu.

Transfermarkt verilerine göre oyuncunun bonservisi 12 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler