İngiliz devi, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

07.06.2021 - 19:22 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 21:31

Transfer haberleri... Martin Odegaard'ı elinde tutamayan Arsenal, bu noktayı Hakan Çalhanoğlu ile doldurmak istiyor. İşte detaylar...

İngiliz devi, Hakan Çalhanoğlu'nun peşinde

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, Martin Odegaard'dan boşalan on numara pozisyonu için Hakan Çalhanoğlu'nu düşünüyor. Serie A'da Milan'la başarılı bir sezon geçiren Hakan için Arsenal antrenörü Arteta'dan onay çıktı. 

Buendia ve Odegaard olmayınca...

CBC Sport'ta çıkan habere göre, on numara arayışlarının sürdüğü Arsenal'de son isim olarak Hakan Çalhanoğlu ileri sürüldü. Norwich'li Emiliano Buendia'nın Aston Villa'ya transfer olması ve Martin Odegaard'ın Real Madrid'e geri dönmesiyle beraber kulübün gündemine Çalhanoğlu alındı. Milli futbolcumuzun Milan'daki sözleşmesinin sona ermesi, diğer kulüpler açısından anlamlı bir opsiyon oluşturuyor.

"Ne yapacağımızı biliyoruz..."

İngiltere'de normal sezonu 8. sırada tamamlayan Arsenal'de gelecek yıl daha iddialı bir kadro için düğmeye basıldı. Kulübün İspanyol teknik direktörü Mikel Arteta, yaz transfer dönemine dair net konuştu. Arteta: "Ne yapacağımıza dair çok net ve çok güçlü fikirlerimiz var. Odegaard bizim futbolcumuz değildi. Real Madrid ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Buna saygı duyacağız." dedi. 

Hakan Çalhanoğlu, AC Milan'la çıktığı 43 maçta 9 gol atarken, 12 asist yaparak yıldızlaşmıştı. Milan'la yeni anlaşmaya varmayan orta saha oyuncunun Juventus ve İngiltere Premier Lig kulüpleriyle görüşme halinde olduğu iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler